Avantajele epilarii definitive cu LASER la SKIN Laser Clinic

Avantajele epilarii definitive cu LASER la SKIN Laser Clinic

Epilarea laser pentru reducerea permanenta si pe termen lung a parului reprezinta una dintre cele mai solicitate proceduri estetice la nivel global, atat pentru femei cat si pentru barbati.

La SKIN Laser Clinic interventiile laser pentru epilare sunt efectuate de catre personal medical specializat, respectiv medici dermatologi cu experienta de lunga durata in utilizarea tehnologiilor laser, si cu ajutorul laserului Duetto MT (care combina doua lungimi de unda, Alexandrite 755 nm si Nd-YAG 1064 nm).

Principalele avantaje ale efectuarii interventiilor de reducere permanenta a parului intr-o clinica specializata in tehnologii laser si de catre medici dermatologi sunt siguranta si eficienta tratamentului, precum si confortul pacientului si numarul relativ mic de sedinte necesar pentru obtinerea rezultatelor dorite!

Experienta profesionala bogata a medicilor dermatologi din SKIN Laser Clinic se asociaza cu reducerea riscurilor pentru pacienti si cu un grad de satisfactie ridicat, cu stabilirea unui calendar optim pentru reducerea la maximum a firelor de par nedorite intr-un numar cat mai mic de interventii de epilare posibile!

Epilarea definitiva la SKIN Laser Clinic se realizeaza prin utilizarea de tehnologii avansate, sigure si performante, special concepute pentru personalul medical!

Primul pas pentru o piele fina si catifelata este programarea la medicii dermatologi de la SKIN Laser Clinic pentru o consultatie personalizata in vederea stabilirii schemei personalizate si individualizate de epilare laser!

Vezi ce oferte avem pentru epilarea definitiva!