Află cum poți scăpa de ridurile fine fără intervenții chirurgicale !

Află cum poți scăpa de ridurile fine fără intervenții chirurgicale !

Odata cu trecerea anilor pielea isi pierde din fermitate si strălucire, fibrele de colagen se subtiaza si fata incepe sa se lase, ultravioletele isi pun amprenta si apar pete pigmentare, pielea se cutează și apar tot mai multe riduri. Pana de curand nu exista nici o metoda cu adevarat eficientă de a reintineri pielea in adevaratul sens al cuvantului si de a reface toata structura acesteia.

Pentru rejuvenarea faciala, specialistii SKIN Laser Clinic recomanda laser pacientiilor peste 30 de ani care se confrunta cu riduri sau coloratie neuniforma a fetei. Este modul ideal pentru a avea o piele tanara fara imperfectiuni;

Rejuvenarea faciala se realizeaza la SKIN Laser Clinic prin tratament  cu laserul Duetto MT ND:Yag care reda elasticitatea pielii.

Ce inseamna rejuvenare cu Laser ND-YAG:

Rejuvenarea pielii cu Laser ND-Yag este o metoda inovatoare, noua si nedureroasa, folosita pentru tratarea micilor imperfectiuni ale pielii cat si pentru un aspect mai tanar al pielii.

Reduce liniile fine si ridurile, inclusiv cele de pe gat si decolteu;

Ofera un aspect intinerit si radiant;

Stimuleaza productia colagenului;

Contracta porii dilatati;

Indeparteaza celulele moarte din stratul epidermic superficial;

Restructureaza si imbunatateste calitatea pielii faciale;

Este acest tratament dureros?

Nu, tratamentul este bland si non-invaziv, senzatia fiind descrisa de pacienti ca o usoara furnicatura. Tratamentul dureaza aproximativ 45 de minute.

De cate sedinte este nevoie?

Efectele sunt vizibile dupa prima sedinta, insa pentru efecte maxime este recomandata o serie de 6 tratamente, cu pauza de 20-30 zile intre ele.

Din moment ce rejuvenarea cu Laser ND-Yag are efecte instantanee asupra tonusului si texturii, unii pacienti aleg sa faca o singura sedinta inaintea unui eveniment important.

In urma tratamentului se vor reduce dimensiunea porilor, numarul liniilor fine si al petelor. Tonusul pielii va fi imbunatatit, oferind un aspect reintinerit.

*Este recomandat sa evitati expunerea excesiva la soare pe durata perioadei de tratament.

Machiajul poate fi aplicat imediat dupa tratament, in timp ce produsele specifice pentru acnee, hiperpigmentare sau riduri pot fi folosite incepand cu a doua zi.

Nu exista nicio restrictie cu privire la activitatile cotidiene. Pielea adesea capata o tenta usoara de roz imediat dupa tratament dermatologic, dar dispare de regula in doar cateva ore. Machiajul si crema pentru protectie solara pot fi aplicate imediat dupa interventie.

*Rezultatele sunt imbunatatite daca expunerea la soare, stresul si fumatul sunt reduse la minimum.

IMPORTANT:

*Se recomanda ca in ultimele 3 luni sa nu aveti interventii de tip: tratamente injectabile cu acid hialuronic sau toxina botulinica ( in zonele pe care doriti sa le tratati cu laser ).

Rezultate vizibile / Clienți reali:

Pentru programari nu ezitati sa ne contactati:

T: 0727 474 474 / office@skinlaserclinic.ro

Citeste si despre rejuvenarea facială cu Laser CO2 Fractionat: