Tratamente laser pentru rozacee si cuperoza - Skin Laser Clinic

Tratamente laser pentru rozacee si cuperoza

cracked-skin
Piele mai sănătoasă

Roșeața se ameliorează după prima ședință

clock
Procedură rapidă

4-6 ședințe de tratament

flash
Tratamente confortabile

Durere minimă pe durata procedurii

Ce este rozaceea?

Rozaceea este o boală inflamatorie cronică a pielii care se manifestă prin roseață permanentă sau tranzitorie, vase mici de sânge vizibile sau apariția unor umflături similare coșurilor la nivelul obrajilor, frunții, nasului, bărbiei. Rozaceea este mai frecventă la pacienții cu fototip deschis și la femei.

În lume, peste 16 milioane de oameni sunt afectați de rozacee, fiind întâlnită preponderent la femeile cu vârsta de peste 30 de ani.

Roșeața feței este accentuată de expunerea la temperaturi extreme, de consumul de alimente condimentate, băuturi fierbinți, stres emoțional și alcool. Persoanele predispuse la rozacee au un nivel crescut de proteine antiinflamatorii (cateliciline) dar și al enzimei care clivează aceste proteine (serin proteaza) rezultând peptide proinflamatorii care sunt responsabile pentru toate fenomenele prezente în rozacee.

La momentul actual, cauza exactă a rozaceei nu este cunoscută. Totuși, sunt incriminați factori genetici și vasculari, dar și factori agravanți precum:

  • Factori de mediu: expunerea la temperaturi extreme – cald sau frig, schimbările bruște de temperatură, vântul, soarele, poluarea;
  • Factori emoționali: stres, furie;
  • Factori infecțioși: Demodex folliculorum
  • Alți factori agravanți: alimentele și băuturile fierbinți, condimentele, alcoolul, diverse medicamente, efortul fizic, etc.

Stadiile clinice ale rozaceei

1
Eritem tranzitor

roșeață tranzitorie la nivelul zonei centrale a feței (obraji, nas), declanșată de factori precum emoții, efort fizic, alimente și băuturi fierbinți etc.

2
Cuperoză

roșează permanentă și apariția de vase mici de sânge vizibile (telangiectazii); poare apărea senzația de arsură la nivelul pielii afectate

3
Stadiul papulo-pustulos

pe zonele cu roșeață apar papule (mici umflături) de culoare roșie, sau chiar pustule (similare coșurilor)

4
Stadiul fima

în cazuri izolate, rozaceea poate duce până la îngroșări ale țesuturilor ce pot căpăta aspectul cojii de portocală (în special în zona nasului)

5
Rozaceea oculară

provoacă înroșirea ochilor, mâncărime și iritații; netratată, poate produce infecții, fotofobie sau chiar pierderea vederii

Tratamente cu laser pentru rozacee

Scapă de pigmentația roșiatică a pielii. Alege un tratament cu laser pentru rozacee la clinica dermatologică Skin Laser Clinic.

Tratamente pentru rozacee și cuperoză cu laser Vbeam Perfecta

Laserul VBeam Perfecta deține ultima generație de tehnologie laser pulsed dye a producătorului Syneron-Candela. Tehnologia multi-puls care presupune folosirea a mai multe aplicatoare laser simultan, permite tratarea spot-urilor de mărimi diferite pentru a putea aplica tratamentele laser pe o arie cât mai largă a pielii. Dispozitivul de răcire patentat al aparatului laser micșorează timpul de recuperare al pacienților, prevenind apariția purpurei sau a învinețirii.

Inainte
tratare rozacee brasov - laser vbeam - skin laser clinicDupa

Laserul VBeam Perfecta țintește adânc la nivelul pielii, până la hemoglobina din vasele de sânge. Odată accesată, aceasta captează fasciculele laser și le transmite pereților vasculari. Fenomenul de supraîncălzire a vasului de sânge duce la distrugerea acestuia în timp, fără a fi lezate structurile din vecinătate și fără produce cicatrici la nivelul zonelor tratate.

La Skin Laser Clinic, laserul VBeam Perfecta este utilizat cu succes pentru a trata vasele de sânge dilatate de la nivelul feței sau membrelor inferioare, roșeața difuză la nivelul feței (cuperoza) precum și alte tipuri de leziuni vasculare.

Tratează rozaceea cu VBeam Perfecta

Alege un tratament profesional pentru rozacee: minimizează pigmentarea roșiatică a pielii în 4-6 ședințe de tratament cu laser, operat de medicii dermatologi de la Skin Laser Clinic.

Întrebări frecvente despre tratamentul cu laser VBeam Perfecta pentru rozacee și cuperoză

Tratamentele pentru rozacee și cuperoză diferă în funcție de tipul de pacient și de stadiul bolii. Înainte de stabilirea unui plan de tratament, medicii dermatologi de la Skin Laser Clinic vor efectua o consultație pentru a stabili tipul de tratament și numărul de ședințe necesare pentru ca rezultatele să fie întotdeauna optime.

Cel mai eficient tratament pentru tratarea rozaceei, Laserul Vbeam Perfecta, este folosit cu succes pentru tratarea unei arii vaste de afecțiuni vasculare. Majoritatea pacienților care aleg tratamente cu laser pentru rozacee sau cuperoză vad rezultate chiar după prima ședință, iar tratamentul este sigur pentru orice tip de piele.

VBeam Perfecta este cea mai eficientă soluție de tratament pentru cuperoză și rozacee, reușind să amelioreze cu până la 90% roșeața difuză sau vasele sparte de la nivelul feței, în numai câteva ședințe.

Tratamentul laser pentru rozacee determină reducerea roșeții pielii și corectarea simultană a semnelor asociate cu procesul de îmbătrânire a pielii prin stimularea sintezei de colagen și acid hyaluronic proprii pielii.

Intervențiile laser pentru rozacee cu tehnologia Vbeam Perfecta și GentleMaxPro, nu sunt dureroase și nu necesită anestezie, au durată mică (30-40 de minute), nu implică îngrijire complicată după intervenție (pacientul își poate relua activitatea imediat) și pot fi integrate perfect în programul social și profesional al pacientului cu rozacee!

Pentru rezultate optime, medicii dermatologi Skin Laser Clinic recomandă un plan de tratament pentru rozacee cu 4-6 ședințe, în funcție de stadiul bolii.

Tarife tratament rozacee și cuperoză

Față integral – 800 lei

Pomeți – 650 lei

Pomeți + Nas – 700 lei