Lunea ai 20%DISCOUNT la VelaShape3

Lunea ai 20%DISCOUNT la VelaShape3

Scapă de celulită cu superpromoția lunii octombrie. Lunea beneficiezi de 20 %DISCOUNT la toate ședințele/abonamentele de remodelare corporală cu VelaShape3.

CE ESTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ VELASHAPE3 ?

Velashape3 este cea mai nouă soluție pentru remodelarea corporală, non-invazivă și deloc dureroasă. Tratează celulita și aspectul de piele „lăsată”, cu rezultate vizibile încă de la prima ședință. Dovada succesului o arată cele peste 5 milioane de clienți mulțumiți din întreaga lume. După câteva ședințe constante, poți elimina până la peste 2 cm din circumferința abdomenului și peste 1,5 cm în zona coapselor. Velashape3 are și beneficii medicale, prin stimularea circulației sangvine, a drenajului limfatic, a metabolismului celular si a producției de colagen nou.

Tehnologia de ultimă oră Velashape3 combină lumina infraroșie, energia radiofrecvență bi-polară și vacuumul, care încălzesc țesutul adipos, ţesutul conjunctiv înconjurător și fibrele de colagen. Acest procedeu stimulează crearea unui colagen mai bun și a elastinei, care duc la reducerea laxității pielii, a excesului de grăsime, a celulitei și îmbunătățește aspectul pielii.

VelaShape3 este folosit in cele mai renumite clinici si centre estetice din lume, fiind totodata si tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood. Kim Kardashian, Demi Moore, Madonna sau Sharon Stone au recunoscut că sunt dependente de aparatul-minune VelaShape3, care le ajută să se mențină în formă.

CE TRATEAZĂ VELASHAPE3?                                          

VelaShape3 acționează pe mâini, coapse, gambe, posterior, abdomen și bărbie. Acesta are multiple beneficii, fără durere rezultate rapide:

• Eliminarea celulitei

• Reducerea circumferinței abdomenului și a coapselor

• Reduce laxitatea pielii și aspectul total al acesteia

• Conturează plăcut corpul

TARIFE:

Ø  4 ȘEDINȚE 1400 LEI (o zona mare) – 1120 LEI

PREȚ O SINGURĂ ȘEDINȚĂ 400 LEI – 320LEI

*Consultatia este GRATUITA!

*Oferta este valabila doar in perioada 03.10. - 19.10.2019!

*Atat sedintele cat si abonamentele se pot achizitiona in orice zi a saptamanii, insa pentru a beneficia de aceste preturi avantajoase cu 20%DISCOUNT, conditia este ca programarea sa fie facuta lunea!

*Ședințele din abonamente, nu se cumulează cu mai multe zone!

*Skin Laser Clinic este singura clinica din Brasov, care detine acest aparat de remodelare corporala.

Rezultate clienti:

Programează-te lunea și bucură-te de cei 20%DISCOUNT!

Te asteptam la o consultatie gratuita!

Citeste mai multe despre acest tratament!

Anti-spam code

* Campuri obligatorii.