Sâmbăta ai 15%DISCOUNT la VelaShape3

Sâmbăta ai 15%DISCOUNT la VelaShape3

Pregătește-ți corpul pentru vară cu superpromoția lunii august. Sâmbăta beneficiezi de 15%DISCOUNT la toate ședințele/abonamentele de remodelare corporală cu VelaShape3.

CE ESTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ VELASHAPE3 ?

Velashape3 este cea mai nouă soluție pentru remodelarea corporală, non-invazivă și deloc dureroasă. Tratează celulita și aspectul de piele „lăsată”, cu rezultate vizibile încă de la prima ședință. Dovada succesului o arată cele peste 5 milioane de clienți mulțumiți din întreaga lume. După câteva ședințe constante, poți elimina până la peste 2 cm din circumferința abdomenului și peste 1,5 cm în zona coapselor. Velashape3 are și beneficii medicale, prin stimularea circulației sangvine, a drenajului limfatic, a metabolismului celular si a producției de colagen nou.

Tehnologia de ultimă oră Velashape3 combină lumina infraroșie, energia radiofrecvență bi-polară și vacuumul, care încălzesc țesutul adipos, ţesutul conjunctiv înconjurător și fibrele de colagen. Acest procedeu stimulează crearea unui colagen mai bun și a elastinei, care duc la reducerea laxității pielii, a excesului de grăsime, a celulitei și îmbunătățește aspectul pielii.

VelaShape3 este folosit in cele mai renumite clinici si centre estetice din lume, fiind totodata si tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood. Kim Kardashian, Demi Moore, Madonna sau Sharon Stone au recunoscut că sunt dependente de aparatul-minune VelaShape3, care le ajută să se mențină în formă.

CE TRATEAZĂ VELASHAPE3?                                          

VelaShape3 acționează pe mâini, coapse, gambe, posterior, abdomen și bărbie. Acesta are multiple beneficii, fără durere rezultate rapide:

• Eliminarea celulitei

• Reducerea circumferinței abdomenului și a coapselor

• Reduce laxitatea pielii și aspectul total al acesteia

• Conturează plăcut corpul

TARIFE:

Ø  4 ȘEDINȚE 1400 LEI (o zona mare) – 1190 LEI

PREȚ O SINGURĂ ȘEDINȚĂ 400 LEI – 340LEI

ȘEDINȚA DE ÎNTREȚINERE:   250 LEI – 212,5 LEI

*Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte, reduceri sau vouchere, cu exceptia persoanelor care au card de fidelitate!

*Oferta este valabila doar in luna august.

*Skin Laser Clinic este singura clinica din Brasov, care detine acest aparat de remodelare corporala.

Rezultate clienti:

Programează-te sâmbăta și bucură-te de cei 20%DISCOUNT!

Citeste mai multe despre acest tratament!

Anti-spam code

* Campuri obligatorii.