Cicatrici

Cu ajutorul laserului CO2 Fire-Xel fractionat, tratam diferite cicatrici, incluzand cicatrici post-acneice, cicatrici de la interventii chirurgicale, urme de arsura sau altele.

Așa cum bine stim cu totii, e mult mai usor sa prevenim decat sa tratam. Astfel, dacă urmează sa ai sau ai avut recent o interventie chirurgicala si iti e teama sa nu ramai cu cicatrici inestetice, avem o solutie miraculoasa pentru tine. La 2 saptamani de la interventie putem folosi un laser care se numește VBeam Perfecta si care, pe langa faptul ca indeparteaza roseata post-interventie, previne proliferarea vaselor si aparitia cicatricilor hipertrofice si cheloide.

Dacă ai o cicatrice mai veche inestetica de care doresti sa scapi, te așteptăm la SKIN Laser Clinic cu numeroase lasere si tratamente pentru remanierea acesteia:

  • Laser fractionat cu CO2 – atat pentru cicatricile subdenivelate, cat si pentru cele iesite in relief;
  • Laser VBeam Perfecta – pentru cicatricile rosii.

Vbeam Perfecta - TRATAMENT LASER ACNE - ROZACEE/LEZIUNI/VERGETURI/CICATRICI

Vbeam Perfecta - TRATAMENT LASER ACNE - ROZACEE/LEZIUNI/VERGETURI/CICATRICI

Este o tehnologie sigura si eficienta pentru tratarea variatelor leziuni vasculare, precum si a petelor pigmentare si a rozaceei. Vbeam Perfecta este o tehnologie cu mai multe aplicatoare si dispozitiv de racire patentat (Dynamic Cooling Device™)

Descopera
Laser CO2 Fire-Xel fractionat ablativ - - TRATAMENT LASER - RIDURI / CICATRICI

Laser CO2 Fire-Xel fractionat ablativ - - TRATAMENT LASER - RIDURI / CICATRICI

Laserul fractionat CO2 ablativ este un dispozitiv optic care genereaza un fascicul coerent de lumina, printr-un proces de amplificare bazat pe stimularea emiterii de radiatii eletromagnetice. Acesta livreaza energia laserului CO2 impartita intr-o matrice regulata, insemnand ca vor exista zone netratate alterate cu zonele tratate ale tegumentului, ceea ce promoveaza epitelizarea si reduce riscul efectelor adverse nedorite.

Descopera