Tratament venectazii

Populare sub denumirea de „vase sparte pe picioare”, leziunile vasculare sau venectaziile reprezintă una din problemele cele mai frecvente ale membrelor inferioare.

Aspectul inestetic al venelor, se agraveaza pe timp de vara din pricina faptului ca soarele dilata vasele de sange si ne supara mai mult ca oricand, deoarece nu ne dorim sa ne ascundem picioarele in pantaloni.

Dacă în trecut, leziunile vasculare erau dificil de tratat, în prezent, tratamentul cu laser reprezintă cea mai eficientă metodă de tratament împotriva acestora, iar la Skin Laser Clinic, regăsiți cele mai eficiente lasere împotriva vaselor sparte, cu rezultate rapide și cu un grad redus de durere. Varietatea de lasere disponibile în clinica noastră, respectiv Nd:YAG și laserul Vbeam , permite tratarea tuturor tipurilor de leziuni vasculare.

Cauzele care conduc la apariția vaselor sparte sunt:

·         ortostatismul (statul prelungit în picioare)

·         expunerea la soare

·         consumul de alcool

·         fumatul

·         statusul hormonal – sarcină, pubertate, menopauză

·         factorii genetici

DE CE ESTE LASERUL CEL MAI EFICIENT TRATAMENT PENTRU VENE SPARTE PE PICIOARE?

 

La Skin Laser Clinic, regăsiți două lasere extrem de eficiente pentru a trata venele sparte de pe picioare, respectiv Nd:YAG și VBeam, și medici dermatologi specializați și bine pregătiți pentru o astfel de afecțiune. Aceștia vă vor recomanda unul dintre aceste lasere în funcție de calibrul venelor sparte, mărimea și profunzimea acestora, de aceea consultația este esențială în stabilirea protocolului de tratament.

Principiul de acțiune al celor două lasere este același, și anume, principiul fototermolizei selective.

Laserele țintesc specific doar vasul de sânge, distrugându-l, fără să afecteze alte structuri ale pielii. Acțiunea laserelor determină coagularea sângelui și iritația peretelui vaselor sanguine mici prin căldură intensă degajată, care declanșează colabarea (închiderea) acestora. Sistemul dinamic de răcire al laserelor, precum și durata scurtă a impulsului îmbunătățește semnificativ rezultatul clinic și reduce considerabil riscurile de reacții adverse.

Nu rămân cicatrici, iar recuperarea este rapidă.

În funcție de gravitate, medicii de la Skin Laser Clinic recomandă un plan de tratament cuprins între 3-6 ședințe pentru a trata vene sparte pe picioare, efectuate la un interval de 4 săptămâni.

În unele cazuri, mai ales în cel al vaselor mici și superficiale, este necesară o singură ședință de tratament, acest lucru atestând eficiența platformelor laser existente la Skin Laser Clinic.

Preturi incepând de la: 150 lei (<20spoturi)

Aparatul Duetto MT Laser Alexandrite + Nd:Yag trateaza eficient:

Leziuni vasculare /  venectazii:

In cazul leziunilor vasculare, Duetto MT se poate utiliza atat in mod traditional printr-o singura lungime de unda, sau in mod secventional, transmitand lungimile de unda 755 si 1065 nm. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta.

PRETURI - Tratament laser pentru leziuni vasculare:

Leziuni Vasculare - 150 lei.

*Costul unui spot suplimentar este de 3 lei.

Rezultate:

Sună și află mai multe detalii: 0727474474

Fă o programare online la unul dintre medicii noștri specialiști:

Duetto MT Laser Alexandrite + ND: Yag - Epilare Definitiva Laser Brasov

Duetto MT Laser Alexandrite + ND: Yag - Epilare Definitiva Laser Brasov

Laserul Alexandrite este cel mai eficient pentru epilarea definitiva, in special la pielea deschisa la culoare si a firelor de par negre dar si in cazul firelor de par mai subtiri, putin pigmentate, cum sunt cele de la nivel facial. Nd:YAG este cel mai tolerat laser pentru pielea inchisa la culoare, fiind extraordinar de eficient si pentru imbunatatirea semnificiativa a texturii pielii.

Descopera