Tratamentul leziunilor pigmentare

Leziunile pigmentare pot aparea din cauza expunerii la soare sau raspunsului fata de un proces inflamator (acnee, factori hormonali). In tratamentul SKIN Laser Clinic, energia laserului este absorbita in functie de lungimea de unda selectata, fara lezarea tesutului cutanat inconjurator.

Acest tratament se poate face in siguranta pe orice zona a corpului: fata, gat, umeri, trunchi, maini si picioare. Tratamentul este non-invaziv si fără efecte adverse. In urma instructiunilor dermatologului, odata indepartate, aceste leziuni nu recidiveaza. 

  • Rezultate vizibile dupa prima sedinta;
  • Minim disconfort;
  • Rapid, non-invaziv;
  • Rezultate excelente de lunga durata.

Duetto MT Laser Alexandrite + ND: Yag - Epilare Definitiva Laser Brasov

Duetto MT Laser Alexandrite + ND: Yag - Epilare Definitiva Laser Brasov

Laserul Alexandrite este cel mai eficient pentru epilarea definitiva, in special la pielea deschisa la culoare si a firelor de par negre dar si in cazul firelor de par mai subtiri, putin pigmentate, cum sunt cele de la nivel facial. Nd:YAG este cel mai tolerat laser pentru pielea inchisa la culoare, fiind extraordinar de eficient si pentru imbunatatirea semnificiativa a texturii pielii.

Descopera
Vbeam Perfecta - TRATAMENT LASER ACNE - ROZACEE/LEZIUNI/VERGETURI/CICATRICI

Vbeam Perfecta - TRATAMENT LASER ACNE - ROZACEE/LEZIUNI/VERGETURI/CICATRICI

Este o tehnologie sigura si eficienta pentru tratarea variatelor leziuni vasculare, precum si a petelor pigmentare si a rozaceei. Vbeam Perfecta este o tehnologie cu mai multe aplicatoare si dispozitiv de racire patentat (Dynamic Cooling Device™)

Descopera