Tratamentul transpiratiei excesive

Transpiratia in exces este o situatie neplacuta intalnita foarte des, dar pentru care avem solutie in clinica noastra: toxina botulinica pentru tratarea hiperdrozei axilare si palmare (transpiratie in exces).

Transpiratia apare atunci cand glandele sudoripare de la nivelul pielii secreta un lichid sarat care se numeste transpiratie sau perspiratie. Transpirațta este o functie normala a organismului prin care se produce racirea corpului, adesea cand este foarte cald sau foarte umed sau in timpul efortului fizic.

Hiperhidroza este o conditie medicala in care transpiratia este excesiva si apare fara acesti declansatori. Cel mai probabil, hiperhidroza se datoreaz unei stimulari exagerate a glandelor sudoripare de catre sistemul nervos. Se poate spune ca persoanele care sufera de aceasta afectiune au glandele sudoripare blocate pe pozitia “pornit”.

Toxina botulinica este o proteina naturala si purificata care blocheaza temporar secretia unor substante chimice responsabile de “pornirea” glandelor sudoripare. Blocand acest transmitator chimic, toxina botulinica “opreste” glandele sudoripare la nivelul pielii unde este injectata.

Toxina botulinica a fost aprobata pentru hiperhidroza la nivelul axilei, palmelor si picioarelor.

Efectul se instaleaza in 2-14 zile si dureaza 6-8 luni.

Tratamente injectabile - ACID HIALURONIC/ BOTOX

Tratamente injectabile - ACID HIALURONIC/ BOTOX

Tratamente injectabile - Acidul hialuronic este o substanta naturala ce se gaseste printre celulele organismului, care mentine hidratarea si ofera volum.

Descopera