Vergeturi

Ți-au apărut vergeturi roșii, după naștere? 

Vergeturile sunt cicatrice de forma liniara ramase in urma rupturilor fibrelor elastice ale dermului si al reducerii colagenului, ca rezultat al cresterii in greutate. Indiferent de zona in care acestea apar, la SKIN Laser Clinic avem solutia.

Vergeturile apar mai ales in perioada sarcinii, in timpul pubertatii, din cauza unor modificari hormonale (folosirea de contraceptive, tratamente cu corticosteroizi), a unor variatii bruste sau repetate de greutate, stres sau cauze ereditare. Ele sunt niste cicatrici de lungime, latime si adancime variabile, de culoare variind de la mov rosiatic pana la alb perlat. Apar in principal pe sani, solduri, fese, coapse, abdomen.

La SKIN te asteptam cu cele mai moderne si mai eficiente mijloace pentru tratamentul vergeturilor:

  • Laser VBeam Perfecta;
  • Laser fractional cu CO2.

Pentru vergeturile rosii iti oferim laserul VBeam Perfecta, cu disparitia culorii rosii si ingustarea vergeturilor chiar dupa prima sedinta.

De asemenea pentru vergeturile alb sidefate vechi dispunem de laserul fractional cu CO2.

Te așteptăm să stai de vorbă cu un medic specialist pentru a-ți face un plan de tratament personalizat! 

Vbeam Perfecta - TRATAMENT LASER ACNE - ROZACEE/LEZIUNI/VERGETURI/CICATRICI

Vbeam Perfecta - TRATAMENT LASER ACNE - ROZACEE/LEZIUNI/VERGETURI/CICATRICI

Este o tehnologie sigura si eficienta pentru tratarea variatelor leziuni vasculare, precum si a petelor pigmentare si a rozaceei. Vbeam Perfecta este o tehnologie cu mai multe aplicatoare si dispozitiv de racire patentat (Dynamic Cooling Device™)

Descopera
Laser CO2 Fire-Xel fractionat ablativ - - TRATAMENT LASER - RIDURI / CICATRICI

Laser CO2 Fire-Xel fractionat ablativ - - TRATAMENT LASER - RIDURI / CICATRICI

Laserul fractionat CO2 ablativ este un dispozitiv optic care genereaza un fascicul coerent de lumina, printr-un proces de amplificare bazat pe stimularea emiterii de radiatii eletromagnetice. Acesta livreaza energia laserului CO2 impartita intr-o matrice regulata, insemnand ca vor exista zone netratate alterate cu zonele tratate ale tegumentului, ceea ce promoveaza epitelizarea si reduce riscul efectelor adverse nedorite.

Descopera