Cicatrici postacnee

Cicatrici postacnee - Acestea sunt tratate prin intermediul laserului fractionat CO2 ablativ, conceput pentru reintinerire si combaterea cicatricilor postacnee, oferind rezultate care se mentin permanent.

Care este tratamentul ideal pentru tratarea cicatricilor postacneice?

Se recomanda sa faceti o consultatie la unul dintre medicii specialisti din cadrul clinicii inainte de procedura, atat pentru a ne asigura ca nu exista contraindicatii, dar si pentru ca dumneavoastra sa fiti informat despre procedura, despre timpul de recuperare si pentru a va putea prescrie medicatia corespunzatoare in caz de nevoie.

Tratament

Se va aplica pentru 30 min o cremă anestezică sau pentru 3 min gheaţă, dupa care sa va face o singura trecere cu piesa laser. În acest timp veţi avea ochii acoperiţi cu ochelari de protecţie şi se recomandă să îi ţineţi închişi, mai ales când se lucrează la faţă.

Cat dureaza procedura?

Tratamentul durează 20-30 minute, se va face cu anestezie locală şi nu necesită pansamente după expunere.

Pot fi necesare 2-3 tratamente la interval de 3-4 săptămâni după care tratamente de menţinere anuale. După tratament poate să persiste o uşoară roşeaţă a feţei pentru 2-4 zile dar care poate fi uşor mascată cu fard.

Este dureros?

Tratamentul este nedureros, pot fi simţite uşoare înţepături sau arsuri dar care nu necesită antialgice eventual aplicare de gheaţă sau comprese reci pentru câteva minute.

Exsita riscuri sau complicaţii?

Acestea sunt foarte rare şi constau din modificări de culoare în sensul hipercolorării sau decolorării anumitor zone. Arareori sunt permanente şi pot fi uşor mascate cu fard sau fond de ten. Alteori pot apare mici vezicule flictene ca într-o arsură dar care se vindecă fără urmări sau doar o uşoară decolorare locală.

PRETURI Laser CO2 Fractionat:

Laser Co2 Fractionat fata integral ( cicatrici, acnee, pete)- 1500 lei/sedinta

Laser CO2 Fractionat ( cicatrici, vergeturi ) - 80 lei/cm2

Suna si afla mai multe detalii despre aceasta procedura >>

Laser CO2 Fire-Xel fractionat ablativ - - TRATAMENT LASER - RIDURI / CICATRICI

Laser CO2 Fire-Xel fractionat ablativ - - TRATAMENT LASER - RIDURI / CICATRICI

Laserul fractionat CO2 ablativ este un dispozitiv optic care genereaza un fascicul coerent de lumina, printr-un proces de amplificare bazat pe stimularea emiterii de radiatii eletromagnetice. Acesta livreaza energia laserului CO2 impartita intr-o matrice regulata, insemnand ca vor exista zone netratate alterate cu zonele tratate ale tegumentului, ceea ce promoveaza epitelizarea si reduce riscul efectelor adverse nedorite.

Descopera

Inainte & dupa