Mezoterapie

Mezoterapie

Mezoterapia este o metoda moderna de tratament folosita in medicina estetica, ce consta in introducerea in tegument a unui cocktail format din  vitamine, antioxidanti, aminoacizi si acid hialuronic. 

Mezoterapia are beneficii in eliminarea celulitei, are efecte antiimbatranire la nivelul pielii si efect de intinerire la nivelul zonelor expuse de-a lungul vietii la lumina solara, cum ar fi fata, mainile si decolteul. Procedura este de asemenea utila in tratarea vergeturilor, a petelor hiperpigmentare, diminuarea cearcanelor inchise la culoare, in tratarea caderii parului de la nivelul scalpului.

Tratamentul este recomandat a se efectua in perioadele mai "racoroase"  ale anului (toamna, iarna, primavara) are rol nutritiv, antioxidant, stimuleaza microcirculatia si metabolismul celular local, efectul fiind cel de rejuvenare.

Substantele folosite (vitamine, enzime si acid hialuronic) se injecteaza in cantitati mici cu ajutorul unor ace sterile foarte subtiri la nivel cutanat, in functie de sensibilitate poate fi aplicata crema anestezica. Tratamentul nu este dureros si nu necesita recuperare. Sedinta de mezoterapie nu depaseste 30-45 de minute, iar efectele devin vizibile in functie de tipul constitutional al fiecarui pacient inca de la prima sedinta. Inaintea efectuarii mezoterapiei se recomanda efectuarea unei microdermabraziuni care are rolul de a exfolia stratul superficial de celule moarte al pielii, facilitand patrunderea substantelor injectate.

Numarul de sedinte necesare este stabilit impreuna cu medicul specialist dermatolog, in functie de gravitatea problemei. In general sunt recomandate un numar de 3-6 sedinte distantate la un interval de 2-4 saptamani

Mezoterapia cu ace se poate combina cu succes cu alte tratamente estetice cum ar fi laser, botox, PRP, injectari cu acid hialuronic sau peeling-uri.

Preturi:

Ø  FILORGA – NCTF135-  100 / SEDINTA

-NCTF 135HA – 130  € /SEDINTA

Ø  REDENSITY- 250 / SEDINTA