Pori dilatati

Combatem aceasta situatie neplacuta cu ajutorul peeling-ului chimic superficial si mediu,microdermabraziunea cu diamante si PRX-T33 combinand procedurile de curatare, exfoliere, extractie si hidratare.

Din cauza genelor (tenul gras predispus la acnee) sau odata cu inaintarea in varsta porii pot deveni foarte proeminenti si datorita sebumului care se oxideaza, capata culoarea neagra. 

Te asteptam sa incerci tratamentele noastre pentru aceasta problemă: peeling chimic sau microdermoabraziune ( HydraBeauty)

Microdermabraziunea cu diamante combina procedurile de curatare, exfoliere, extractie si hidratare. Acest tratament delicat si noninvaziv a fost conceput pentru a inlocui tratamentele din saloanele de cosmetică. Microdermoabraziunea este potrivită tuturor tipurilor de piele. De la tenul uscat si normal pe care il face mai strălucitor, la tenul gras  / acneic pe care il face mai uniform si fara pori dilatati, la tenul matur caruia ii ofera vitalitate si reduce liniile fine, microdermabraziunea este o procedura sigura, noninvaziva si fara timp de recuperare.

Pret -  HydraBeauty

De la: 150 lei/sedinta

PRX-T33 este un gel inovator ce combina TCA 33% (acid tricloracetic), acid kojic si peroxid de colagen nou in piele, cu efect de biorevitalizare si regenerare.

Preturi:

Ø  MICRONEEDLLING  - 699LEI/SEDINTA

Ø  MICRONEEDLING + PRX –180 / SEDINTA

Ø  MICRONEEDLING + PRX – PENTRU CICATRICI 120 / SEDINTA

Ø  PRX BIOREVITALIZARE – 100 / SEDINTA

Hydra Beauty™ - TRATAMENT FACIAL de curatare si hidratare

Hydra Beauty™ - TRATAMENT FACIAL de curatare si hidratare

Sistem de ingrijirea pielii care combina 3 tehnologii – microdermabraziunea cu diamante, hidradermabraziunea si mezoporatia, rezultatul fiind o piele curata, ce radiaza de frumusete!

Descopera
Tratamente injectabile - ACID HIALURONIC/ BOTOX

Tratamente injectabile - ACID HIALURONIC/ BOTOX

Tratamente injectabile - Acidul hialuronic este o substanta naturala ce se gaseste printre celulele organismului, care mentine hidratarea si ofera volum.

Descopera
PRX-T33 Peeling - TRATAMENT FACIAL / REJUVENARE / ACNEE / RIDURI /CICATRICI

PRX-T33 Peeling - TRATAMENT FACIAL / REJUVENARE / ACNEE / RIDURI /CICATRICI

PRX-T33 este o metoda inovatoare unica pentru biorevitalizare a pielii, fara injectii, fara descuamare ca in cazul peelingului clasic, foarte confortabil, cu rezultate vizibile imediat. Se efectueaza in orice anotimp, inclusiv vara.

Descopera