Rejuvenare faciala

Odata cu trecerea anilor pielea isi pierde din fermitate si strălucire, fibrele de colagen se subtiaza si fata incepe sa se lase, ultravioletele isi pun amprenta si apar pete pigmentare, pielea se cutează și apar tot mai multe riduri. Pana de curand nu exista nici o metoda cu adevarat eficientă de a reintineri pielea in adevaratul sens al cuvantului si de a reface toata structura acesteia. 

Pentru rejuvenarea faciala, specialistii SKIN Laser Clinic recomanda laser pacientiilor peste 30 de ani care se confrunta cu riduri sau coloratie neuniforma a fetei. Este modul ideal pentru a avea o piele tanara fara imperfectiuni;

Rejuvenarea faciala se realizeaza la SKIN Laser Clinic prin tratament fractional cu CO2 cat si cu laserul Duetto MT ND:Yag care reda elasticitatea pielii.

Ce inseamna rejuvenare cu Laser ND-YAG:

Rejuvenarea pielii cu Laser ND-Yag este o metoda inovatoare, noua si nedureroasa, folosita pentru tratarea micilor imperfectiuni ale pielii cat si pentru un aspect 

Reduce liniile fine si ridurile;

 Ofera un aspect intinerit si radiant;

Contracta porii dilatati;

Indeparteaza celulele moarte din stratul epidermic superficial;

Stimuleaza productia colagenului;

 Restructureaza si imbunatateste calitatea pielii faciale; 

Este acest tratament dureros?

Nu, tratamentul este bland si non-invaziv, senzatia fiind descrisa de pacienti ca o usoara furnicatura. Tratamentul dureaza aproximativ 45 de minute.

De cate sedinte este nevoie?

Efectele sunt vizibile dupa prima sedinta, insa pentru efecte maxime este recomandata o serie de 6 tratamente, cu pauza de o luna intre ele. Dupa tratament, tenul va fi curatat si se va aplica un tratament hidratant. Din moment ce rejuvenarea cu Laser ND-Yag are efecte instantanee asupra tonusului si texturii, unii pacienti aleg sa faca o singura sedinta inaintea unui eveniment.

In urma tratamentului se vor reduce dimensiunea porilor, numarul liniilor fine si al petelor. Tonusul pielii va fi imbunatatit, oferind un aspect reintinerit. 

*Este recomandat sa evitati expunerea excesiva la soare pe durata perioadei de tratament.

Machiajul poate fi aplicat imediat dupa tratament, in timp ce produsele specifice pentru acnee, hiperpigmentare sau riduri pot fi folosite incepand cu a doua zi.

Nu exista nicio restrictie cu privire la activitatile cotidiene. Pielea adesea capata o tenta usoara de roz imediat dupa tratament dermatologic, dar dispare de regula in doar cateva ore. Machiajul si crema pentru protectie solara pot fi aplicate imediat dupa interventie.

*Rezultatele sunt imbunatatite daca expunerea la soare, stresul si fumatul sunt reduse la minimum. 

PRET Rejuvenare Faciala cu Laser Nd: Yag:

Skin Rejuvenation cu Nd: Yag: 490 lei / sedinta 

Recomandari rejuvenare cu CO2 fractionat:

Pentru rejuvenarea faciala, specialistii SKIN Laser Clinic recomanda laser pacientiilor peste 30 de ani care se confrunta cu riduri sau coloratie neuniforma a fetei. Este modul ideal pentru a avea o piele tanara fara imperfectiuni;

Dupa varsta de 35 de ani se indică o procedură de CO2 fractional anual pentru a preveni lasarea fetei si imbatranirea cutanata;

Orice persoana care suferă de cicatrici postacnee, post traumatice sau chirurgicale.

Este printre putinele tratamente care duce la formarea de fibre noi de colagen si restructurarea celui existent, scheletul pe care sta pielea noastra.

La ce sa te astepti?

Rezultatele finale după procedura trebuiesc estimate la 6 luni post tratament avand în vedere ca acest tratament stimuleaza sinteza si remodelarea colagenului. Aceste procese sunt pe deplin incheiate la 6 luni dupa procedura. După 2-3 tratamente se obtine:

Ameliorarea ridurilor cu aprox 60%;

Ameliorarea texturii pielii;

Disparitia diferentelor de culoare;

O piele ferma, intinerita.

PRETURI Laser CO2 Fractionat:

Reintinerire cutanata faciala - 1500 lei/sedinta

Reintinerire (Periocular, peribucal) - 600 lei/zona

Laser Co2 Fractionat fata ( cicatrici, acnee, pete)- 1500 lei/sedinta

Laser CO2 Fractionat ( maini, gat)- 900 lei/sedinta

Laser CO2 Fractionat ( cicatrici, vergeturi ) - 80 lei/cm2

Suna si fa o programare >>

  

Duetto MT Laser Alexandrite + ND: Yag - Epilare Definitiva Laser Brasov

Duetto MT Laser Alexandrite + ND: Yag - Epilare Definitiva Laser Brasov

Laserul Alexandrite este cel mai eficient pentru epilarea definitiva, in special la pielea deschisa la culoare si a firelor de par negre dar si in cazul firelor de par mai subtiri, putin pigmentate, cum sunt cele de la nivel facial. Nd:YAG este cel mai tolerat laser pentru pielea inchisa la culoare, fiind extraordinar de eficient si pentru imbunatatirea semnificiativa a texturii pielii.

Descopera
Laser CO2 Fire-Xel fractionat ablativ - - TRATAMENT LASER - RIDURI / CICATRICI

Laser CO2 Fire-Xel fractionat ablativ - - TRATAMENT LASER - RIDURI / CICATRICI

Laserul fractionat CO2 ablativ este un dispozitiv optic care genereaza un fascicul coerent de lumina, printr-un proces de amplificare bazat pe stimularea emiterii de radiatii eletromagnetice. Acesta livreaza energia laserului CO2 impartita intr-o matrice regulata, insemnand ca vor exista zone netratate alterate cu zonele tratate ale tegumentului, ceea ce promoveaza epitelizarea si reduce riscul efectelor adverse nedorite.

Descopera