Rozacee

Boală cutanată a feţei care asociază o înroşire a pielii  (eritem), o cuperoză şi ridicături ale epidermului conţinând un lichid purulent (papulopustule).

Rozaceea numită si acnee rozacee aceasta afectează mai ales femeile de vârste cuprinse între 30 şi 50 ani. Factorii de apariție sunt : factori circulatori locali, endo­crini, digestivi, nervos sau de mediu.

 

Vbeam Perfecta este solutia SKIN Laser Clinic pentru combaterea rozaceei, o boala a pielii des intalnita. Majoritatea pacientilor vad rezultatele imediat, iar tratamentul este sigur pentru orice tip de piele.

Acest laser este o solutie uimitoare pentru aceasta afectiune reusind din cateva sedinte sa amelioreze (pana la 90%) atat roseata difuza, dar si vasele sparte de la nivelul fetei.

VBeam Perfecta este ultima generatie de lasere pulsed dye a prestigioasei firme de lasere americane Syneron-Candela, oferind solutia ideală (de multe ori si unica) pentru numeroase afectiuni vasculare (roseata difuza, rozacee, poikilodermie Civatte, hemangioame, port wine stain, nevus flameus , lacuri vasculare etc) dar si acnee, psoriazis, veruci vulgare, cicatrici.

VBeam Perfecta:

- mai sigur;

- mai puternic;

- mai eficient;

- cu mai putine efecte adverse;

- mai putin dureros.

Cum aflu ce tip de rozacee am?

Din punct de vedere clinic, există mai multe forme de boala (eritematotelengiectatic, papulo pustulos, rinofima și rozaceea oculară).

Purtați o discuție cu medicii specialiștii de la Skin Laser Clinic în cadrul unei consultații preliminare pentru stabilirea formei clinice și a gradului de severitate, astfel medicii specialiști vă pot stabili un plan de tratament adecvat.

Câte ședințe sunt recomandate?

Pentru tratamentul rozaceei sunt recomandate 4-6 ședințe, în funcție de gradul acesteia. 
Tratament Rozacee - Față integral

PRETURI – Tratament Laser – Vbeam Perfecta pentru rozacee

Tratament Rozacee - Față integral

700 Lei / ședință

Pomeți:

550 Lei / ședință

Obraji + nas:

700Lei / ședință

Nas:

200Lei / ședință

Decolteu:

700Lei / ședință

Gât:

500Lei / ședință

Cearcăne:

250Lei / ședință

LEZIUNI VASCULARE

1-10 Impulsuri - 300 Lei

11-40 Impulsuri - 10 Lei / Impuls

< 40 Impulsuri - 5 Lei / Impuls

Suna si fa o programare:

0727474474 

   

 

Vbeam Perfecta - TRATAMENT LASER ACNE - ROZACEE/LEZIUNI/VERGETURI/CICATRICI

Vbeam Perfecta - TRATAMENT LASER ACNE - ROZACEE/LEZIUNI/VERGETURI/CICATRICI

Este o tehnologie sigura si eficienta pentru tratarea variatelor leziuni vasculare, precum si a petelor pigmentare si a rozaceei. Vbeam Perfecta este o tehnologie cu mai multe aplicatoare si dispozitiv de racire patentat (Dynamic Cooling Device™)

Descopera