PRX-T33 Peeling - TRATAMENT FACIAL / REJUVENARE / ACNEE / RIDURI /CICATRICI

Ce este PRX-T33?

Ce este PRX-T33?

PRX-T33 este un gel inovator ce combina TCA 33% (acid tricloracetic), acid kojic si peroxid de hidrogen H2O2 ce stimuleaza formarea de colagen nou in piele, cu efect de biorevitalizare si regenerare.

Cum functioneaza?

Inovatia consta in combinarea TCA cu peroxid de hidrogen la un nivel foarte precis al ph-ului. Cele doua substante interactioneaza la nivel celular, producand beneficii deosebite pentru piele, si, cel mai important, fara un efect de ardere si descuamare a pielii ca in cazul peelingurilor clasice. Descoperirea majora consta in transformarea TCA in prezenta peroxidului de hidrogen dintr-o substanta ce actioneaza prin arderea straturilor superficiale ale pielii urmata de descuamare, intr-o substanta ce declanseaza o intensa reactie de biorevitalizare in zonele tratate, fara descuamare.

TCA are o puternica actiune de biorevitalizare, stimuleaza dermul activand factorii de crestere si formarea de colagen nou in piele.

Peroxidul de hidrogen are efect dublu: neutralizeaza efectul caustic al TCA ce previne exfolierea pielii si astfel permite repetarea tratamentului la intervale mai scurte, astfel potenteaza formarea de colagen nou si maximizeaza rezultatele.

Acidul kojic este unul din cei mai buni agenti pentru tratamentul hiperpigmentarilor pielii, are efect iluminator, antioxidant, imbunatateste tonusul pielii si intarzaie formarea ridurilor.

Preturi:

Ø  MICRONEEDLLING  - 699LEI/SEDINTA

Ø  MICRONEEDLING + PRX –180 / SEDINTA

Ø  MICRONEEDLING + PRX – PENTRU CICATRICI 120 / SEDINTA

Ø  PRX BIOREVITALIZARE – 100 / SEDINTA

PRX-T33 Peeling - TRATAMENT FACIAL / REJUVENARE / ACNEE / RIDURI /CICATRICI