Hydra Beauty™ - TRATAMENT FACIAL de curatare si hidratare

Sistem de ingrijirea pielii care combina 3 tehnologii

Sistem de ingrijirea pielii care combina 3 tehnologii

Microdermabraziunea cu diamante, hidradermabraziunea si mezoporatia au rezultate exceptionale pentru a exfolia, infuza si a penetra ingredientele active in tegument, rezultatul fiind o piele curata, luminoasa ce radiaza de frumusete!

Solutiile Hydra Beauty

  • Indeparteaza sebumul si reziduurile oxidate / acid lactic
  • Dizolva celulele moarte, calmeaza tenul acneic si inflamat /acid salicylic
  • Hidratare profunda si suplimente nutritive / Portulaca Oleracea
Solutiile Hydra Beauty

HydrabeautyTM este cel mai iubit tratament facial deoarece este cel mai complex sistem de îngrijire a pielii ce combină 3 tehnologii – microdermabraziunea cu diamante, hidradermabraziunea și mezoporația – pentru a exfolia, infuza și a infuza ingrediente active în tegument, rezultatul fiind o piele curată, ce radiază de frumusețe!

    

Tratamentul HydraBeauty asigură:

· Curăţare profunda (microdermabraziune cu diamante)

· Îmbunătăţirea texturii pielii (hidradermabraziune)

· Îndepărtarea paraziţilor dermali (hidradermabraziune)

· Livrare substanţe active (dermoporaţie / mezoterapie virtuală)

· Penetrare transdermală (dermoporaţie / mezoterapie virtuală)

· Reducerea dimensiunii porilor (hidradermabraziune)

· Tonifiere şi hidratare (hidradermabraziune)

· Tratamente exfoliere (microdermabraziune cu diamante)

· Tratamentul ridurilor superficiale (dermoporaţie / mezoterapie virtuală)

Soluțiile Hidrabeauty:

·  Îndepartează sebumul și reziduurile oxidate / acid lactic;

·  Dizolvă celulele moarte, calmează tenul acneic și inflamat / acid salicilic; 

·  Hidratare profundă și suplimente nutritive / Portulaca Oleracea.

HydraBeauty™ – HIDRADERMABRAZIUNE

Folosind aplicatoare combinate puternice de tip Vacuum +  Vortex / Vacuum + Spiral  unice sistemelor Hydrabeauty™ şi AquaClean™, este obţinut un rezultat nu doar de exfoliere, dar şi de micro-dermabraziune şi curăţare suprafeţei tenului profund în acelaşi timp – tenul devine mai strălucitor, mai curat şi mai hidratat.

Capul de tratament Vortex propulsează soluţia de tratament în mişcare spirală (ca un Vortex), dinspre centru, spre extremităţi şi asigură o penetrare adâncă în tegumen. Această acţiune va dizolva reziduurile de pe suprafaţa pielii – sebum, celulele moarte, comedoane sau micro-organisme – într-un final vacuumul îndepărtând acestea în siguranţă prin orificiul Dual Suction.

HydraBeauty™ – MICRODERMABRAZIUNE CU DIAMANTE

Microdermabraziunea cu diamante oferă o opţiune non-chirurgicala de finisare a pielii folosind capete de diamant sterile pentru a curăţa stratul de la suprafaţa pielii, după care se aspiră particulele împreună cu impurităţile. Aceasta procedură îndepărtează resturile de piele, imperfecţiunile, urmele rănilor, ridurile şi pigmentaţia nedorită a pielii.

Folosirea moderată a microdermabraziunii cu diamante, împreună cu produsele de îngrijire a pielii, ce penetrează stratul de la suprafaţa acesteia ajungând la nivelul dermei, ajută la refacerea nutrienţilor naturali, restabilirea activităţii celulare şi refacerea sănătăţii pielii. Rezultatul dermabraziunii este, de cele mai multe ori, o piele sănătoasă, strălucitoare şi frumoasă.

HydraBeauty™ – MEZOPORAŢIE

Fără a interveni invaziv asupra structurii celulare, micro-curenţii crează o deschidere temporară pe membranele celulelor, permiţând penetrarea ingredienţilor în straturile adânci a pielii.

Livrarea transdermală a substanţelor active.

Dermoporatia / mezoporaţia combina in cadrul aceleiaşi şedinte două terapii puternice: electroporaţia – care măreşte porii de pâna la 400 de ori, crescând foarte mult permeabilitatea epidermei, şi electroforeza – o metoda prin care ingredientele active din cocktailul cosmetic sunt împinse în straturile profunde ale pielii.

*HydraBeauty este un tratament perfect chiar și pentru bărbați!

*Specialiștii recomandă acest tratament și în sezonul rece deoarece oferă tenului curățarea și hidratarea de care nevoie, pentru a face față schimbărilor de temperatură!

Durata tratamentului: 45 - 60 minute

 

PRETURI:

HydraBeauty Clean Face: 200 lei/sedinta

HydraBeauty Anti-Aging: 250 lei/sedinta

HydraBeauty Deep Cleaning ( fata, gat ) - 350 lei

Fa o programare la terapeuta noastra Augustina >>

Hydra Beauty™ - TRATAMENT FACIAL de curatare si hidratare