fbpx

In ultima perioada sunt raspandite o serie de mituri false referitoare la epilarea definitiva cu laser iar aceste mituri contribuie la o reticenta nejustificata fata de interventiile de epilare laser.

Primul mit FALS este legat de DURERE! In momentul de fata tehnologiile moderne utilizate pentru epilarea laser permit reducerea la maximum a durerii prin utilizarea unor dispozitive de racire care asigura un confort sporit pacientului.

Un alt mit FALS frecvent intalnit este faptul ca epilarea poate fi efectuata DOAR iarna! La Skin Laser Clinic tehnologia utilizata pentru epilarea laser cuprinde 2 lungimi de unda, Alexandrite 755 nm respectiv Nd YAG 1064, care permit efectuarea epilarii de-a lungul intregului an, inclusiv in lunile de vara!

Terminologia corecta care se foloseste la nivel global si este unanim acceptata de cele mai importante societati profesionale mondiale pentru a defini succesul in cadrul sedintelor de epilare este „reducerea permanenta a parului”, definitie  care scoate in evidenta beneficiul de lunga durata al sedintelor de epilare cu laser!

Un alt mit FALS se refera la pregatirea pentru epilare! Dupa o consultatie si stabilirea zonei pe care se va efectua interventia, tipul de piele si caracteristicile firului de par din zona respectiva, terapeutul recomanda o schema individualizata de pregatire a sedintei de epilare laser.

Epilarea la Skin Laser Clinic se realizeaza prin utilizarea de tehnologii avansate, sigure si performante, special concepute pentru personalul medical!

Primul pas pentru o piele fina si catifelata este programarea la unul dintre terapeutii de la Skin Laser Clinic pentru o consultatie personalizata in vederea stabilirii schemei personalizate si individualizate de epilare cu laser!

*Un avantaj pe care il are epilarea definitiva cu laser Alexandrite este faptul ca trateaza eficient si fara durere foliculita!

Suna si fa o programare: 0727474474