Epilare Definitiva laser cu GentleMax Pro - Skin Laser Clinic

Epilare Definitiva laser

laser
Piele mai fină

6-8 ședințe la intervale de 6 săptămâni pentru rezultate optime

band-aid
Recuperare imediată

Te poți întoarce la activitățile tale zilnice chiar după epilare

clock
Procedură rapidă

O ședință durează doar câteva minute, în funcție de zona tratată

legs (1)
Scapi de grija epilării

Revii la clinică doar la ședințele de întreținere, de cel mult 2 ori pe an

Ce este epilarea cu laser GentleMax Pro?

Epilarea cu laser este o tehnică ce foloseşte fascicule laser puternice care pătrund prin primele două straturi ale pielii (epidermă și dermă) și „topesc” foliculii firelor de păr din dermă, fără a distruge celulele din jurul foliculilor.

Epilarea laser funcționează pe baza principiului transmiterii energiei: prin fasciculul laser foarte puternic este transmisă o cantitate mare de energie care țintește pigmentul din rădăcina firului de păr. În contact cu lumina laserului, pigmentul se încălzește, iar foliculul se dezintegrează.

La ce trebuie să ai grijă înainte de tratament

sun (1)

Expunerea la soare trebuie evitată complet cu două săptămâni înainte de ședința de fotoepilare

electric-razor

Părul nu trebuie decolorat, smuls sau epilat cu ceară 4 săptămâni înainte și după tratament

GentleMax Pro – Cel mai performant laser pentru epilare, operat de specialiștii de la Skin Laser Clinic

GentleMax Pro a fost creat pentru a realiza tratamente la cel mai înalt standard, reprezentând cel mai performat sistem de fotoepilare. Skin Laser Clinic se află printre puținele clinici din România care au în portofoliu acest aparat, utilizat și recomandat de medicii dermatologi din întreaga lume.

Platforma complexă a aparatului integrează puterea laserelor Alexandrite (cu lungimea de undă de 755 nanometri) și Nd:YAG (cu lungimea de undă de 1064 nanometri) și permite realizarea procedurii de epilare definitivă pentru toate fototipurile, de la piele albă, la piele cu pigment închis.

Care sunt pașii epilării cu laser GentleMax Pro?

sponge

Zona supusă procedurii va fi curățată și dezinfectată. Dacă zona prezintă nevi pigmentari (alunițe), aceștia vor fi acoperiți cu un creion alb pentru a evita ca lumina să nu fie preluată de melanină din aceste structuri pigmentare.

settings

Culoarea tenului, tipul, grosimea și cantitatea de pigment ale firului de păr diferă pentru fiecare pacient, de aceea, înainte de a începe tratamentele, medicii noștri dermatologi setează aparatul pentru a se potrivi nevoilor pacienților.

legs

Medicul dermatolog va aplica pulsurile pe toată suprafața zonei tratate, iar pe durata procedurii, atât medicul, cât și pacientul vor purta ochelari de protecție. La sfârșit, părul nedorit va dispărea de pe zona tratată.

Echipamente laser de ultimă generație

Folosim tehnologii laser ultramoderne pentru ca tu să te bucuri de cele mai bune rezultate. Avem grijă de tine și de pielea ta.

Cum funcționează GentleMax Pro?

Fasciculele de lumină emise de laser sunt livrate prin aplicatorul special, la care este atașat un distanțier adaptat zonei tratate, urmând că aceste fascicule să fie absorbite de foliculul de păr și transformate într-o căldură puternică. Foliculul de păr este distrus în urma creșterii temperaturii fără ca țesuturile înconjurătoare să fie afectate.

Interfața flexibilă a aparatului permite setarea tipului de laser în funcție de fototipul pacientului: Alexandrite pentru fototipurile I-III și Nd:YAG pentru fototipurile IV-VI.

Firele de păr aflate în faza activă de creștere (anagenă) vor fi distruse, proces vizibil la aproximativ două săptămâni de la ședința de fotoepilare. Aproximativ 30-60% dintre firele de păr vor fi eliminate.

Tratamentele de epilare cu laser Gentle Max folosesc  sistemul patentat  Dynamic Cooling Device(DCD) care pregătește pielea pentru tratament pulverizând o peliculă fină de criogen pe stratul superior al pielii cu câteva milisecunde înainte de pulsul cu laser. Astfel, procedura este nedureroasă, foarte confortabilă pentru pacient.

Întrebări frecvente despre epilarea cu laser

Studiile clinice efectuate la scală internațională, dar și experiența de lucru cu pacienții noștri, demonstrează că este necesar un protocol de minim 6 ședințe, în unele cazuri prelungindu-se cu maximum 2-4 ședințe. Frecvența tratamentului este impusă de zona tratată. Aceasta poate să varieze de la 6 săptămâni (pentru față, axilă și inghinal) până la 12 săptămâni (în cazul picioarelor).

După ședințele tratamentului de epilare definitivă, este posibil ca părul nedorit să reapară. Reapariția părului poate fi influențată de mulți factori, cum ar fi schimbările la nivel hormonal sau stresul. Pentru că numărul de folicului piloși (rădăcini de păr) este foarte mare, iar in timpul tratamentului sunt distruși doar cei aflați în starea de creștere, este posibil ca alți folicului inactivi în timpul tratamentului să se reactiveze ulterior.

Pentru a vă menține pielea fină și catifelată și pentru a ține sub control dezvoltarea foliculilor piloși, este recomandată o ședintă de întretinere în fiecare an.

 • Să eviți expunerea la ultraviolete (soare sau solar) cu 14 zile înainte;
 • Să eviți epilarea cu ceară sau prin smulgere cu cel puțin 4 săptămâni înainte. Poți continua să te epilezi cu lama sau creme depilatoare;
 • Cu 12-24 de ore înainte de ședința de epilare cu laser, îți recomandăm să epilezi zona care urmează să fie tratată cu lama.

 

Laserul este un dispozitiv medical care dirijează lumina de mare intensitate direct asupra rădăcinii firului de păr, astfel lumina laserului afectează doar părul aflat în stadiul de creștere (faza anagenă) și fiindcă firele de păr se află în diverse stadii de creștere, sunt necesare mai multe ședinţe pentru a le distruge.

Numărul de ședințe poate fi influențat de diverși factori precum: vârsta, greutatea, sexul pacientului, statusul hormonal, eventualele tratamente medicamentoase, zona corpului care urmează a fi tratată – fiecare regiune a corpului dispune de un ciclu specific de creștere al firelor de păr, de culoarea pielii, de grosimea și culoarea firelor de păr.

 Pe timpul tratamentului, pacienții poartă ochelari speciali pentru ca lumina laserului să nu afecteze ochii.

În funcție tipul de piele, pacienții pot experimenta câteva simptome ușoare după epilarea laser:

 • roşeaţa, disconfortul uşor, senzaţia de căldură locală pot fi resimțite în cazul persoanelor cu piele sensibilă. Aceste simptome sunt normale și tranzitorii
 • există posibilitatea apariţiei unor zone roşii, eventual uşor edemațiate sau, în rare cazuri, mici vezicule cu conţinut transparent. Acestea vor dispărea de la sine în 2 zile, maximum 1 săptămână.
 • în cazul pielii închise la culoare sau bronzate, pot apărea modificări de pigmentare ale pielii (hipo-, hiperpigmentări). Acestea dispar în câteva zile după tratament.
 • Evită expunerea directă la ultraviolete (soare, solar) a zonelor tratate, în următoarele 10–14 zile.
 • Folosește o cremă cu factor de protecție SPF 50+.
 • Evită folosirea imediată a produselor cosmetice iritante ( cu conținut de parfum sau alcool).

Tratamentele laser nu sunt recomandate în cazul:

 • femeilor însărcinate
 • pacienților care folosesc medicamente fotosensibilizante
 • pacienților care folosesc medicamente anticoagulante
 • pacienților cu boli fotosensibile
 • pacienților care au avut expunere recentă (în interval de 1 lună) la ultraviolete (soare, solar)
 • pacienților cu epilepsie
 • pacienților cu leziuni traumatice la nivelul pielii care urmează să fie tratate
 • pacienților cu infecție recentă cu virusul herpes simplex la nivelul zonei tratate
 • pacienților cu antecedente de cicatrizare defectuoasă
 • pacienților cu afecțiuni dermatologice la nivelul pielii care urmează a fi tratate, tatuaje
 • pacienților cu nevi (alunițe); acestea vor fi ocolite în timpul tratamentului.

Piele catifelată pe tot parcursul anului

Lasă-te pe mâna experților: alege un tratament de epilare definitivă cu rezultate maxime într-o clinică dermatologică profesională.