Oferte

6 sedinte velashape + 1 SEDINTA CADOU de Criolipoliza

❗️La achiziționarea unui abonament de 6 ședințe VELASHAPE3 pentru o zonă mare, va oferim 1 SEDINTA CADOU de Criolipoliza, astfel dumneavoastra va puteti bucura de un tratament complet de remodelare corporala! *Oferta este valabilă până in 18.01.2020 și nu se cumulează cu alte reduceri!
Detalii
20% DISCOUNT la 6 SEDINTE de Epilare Definitiva cu Laser

Știm cât de mult îți dorești să ai mereu o piele fină, luna aceasta v-am pregatit o super oferta la epilarea definitiva cu laser: La achizitionarea unui abonament cu 6 sedinte de epilare definitiva va oferim 20% DISCOUNT.
Detalii
Criolipoliza cu Define - 11

Cooltech Define este un sistem de crio sculptare conceput pentru eliminarea grasimii localizate prin utilizarea tehnicii de „racire controlata 360°”. Conceptul de remodelare corporala si slabire localizata prin inghet se bucura deja de notorietate de cativa ani, insa CrioSculpting Define, produs de celebra companie Cocoon Medical, este ultima inovatie in materie de remodelare corporala non-invaziva si non-chirurgicala.
Detalii
Pachet HydraBeauty & Lifting Facial cu laser Nd:Yag - 599 lei

Luna aceasta te rasfatam cu cel mai avantajos pachet de Lifting Facial - Acest pachet include o sedinta de HydraBeauty ( Microdermabraziune cu diamante) si o sedinta de lifting facial cu laser Nd:Yag. Pret pachet: 599 lei ! Oferta este limitata!
Detalii