Oferte

Pachet remodelare corporala 6 sedinte: 35% OFF

In luna martie te rasfatam cu cele mai avantajoase pachete la remodelarea corporala, la pachetele de 6 sedinte beneficiati de 35% DISCOUNT.
Detalii
20% OFF La Crio-Scultping cu Define - 11

Cooltech Define este un sistem de crio sculptare conceput pentru eliminarea grasimii localizate prin utilizarea tehnicii de „racire controlata 360°”. Conceptul de remodelare corporala si slabire localizata prin inghet se bucura deja de notorietate de cativa ani, insa CrioSculpting Define, produs de celebra companie Cocoon Medical, este ultima inovatie in materie de remodelare corporala non-invaziva si non-chirurgicala.
Detalii
Incepe Epilarea Definitiva cu Laser pentru 3 zone mari si primesti 3 sedinte de epilare axila

Știm cât de mult îți dorești să ai mereu o piele fină, luna aceasta v-am pregatit o super oferta la epilarea definitiva cu laser: La achizitionarea unui abonament cu 6 sedinte de epilare definitiva pentru trei zone mari, primesti 3 sedinte de epilare pentru axila.
Detalii
Pachet HydraBeauty & Lifting Facial cu laser Nd:Yag - 599 lei

Luna aceasta te rasfatam cu cel mai avantajos pachet de Lifting Facial - Acest pachet include o sedinta de HydraBeauty ( Microdermabraziune cu diamante) si o sedinta de lifting facial cu laser Nd:Yag. Pret pachet: 599 lei ! Oferta este limitata!
Detalii