Oferte

4 sedinte + 2 CADOU + 6 sedinte incluse de limfodrenaj

❗️La achiziționarea unui abonament de 4 ședințe VELASHAPE3 pentru o zonă mare, va oferim 2 SEDINTE CADOU + 6 sedinte de limfodrenaj, astfel dumneavoastra va puteti bucura de un tratament complet de remodelare corporala! *Oferta este valabilă până la finalul lunii decembrie și nu se cumulează cu alte reduceri!
Detalii
5 SEDINTE de Epilare Definitiva cu Laser + 1 SEDINTA CADOU!

Știm cât de mult îți dorești să ai mereu o piele fină... pentru ca se apropie sabatorile de iarna, v-am pregatit o super oferta la epilarea definitiva cu laser: La achizitionarea unui abonament cu 5 sedinte de epilare definitiva cu laser , va oferim o sedinta CADOU.
Detalii
Criolipoliza cu Define - 100 Euro/ aplicator

Cooltech Define este un sistem de crio sculptare conceput pentru eliminarea grasimii localizate prin utilizarea tehnicii de „racire controlata 360°”. Conceptul de remodelare corporala si slabire localizata prin inghet se bucura deja de notorietate de cativa ani, insa CrioSculpting Define, produs de celebra companie Cocoon Medical, este ultima inovatie in materie de remodelare corporala non-invaziva si non-chirurgicala.
Detalii
Pachet 4 SEDINTE - HydraBeauty - 800 lei

Pachet 4 SEDINTE - HydraBeauty - 800 lei, HydrabeautyTM este cel mai iubit tratament facial deoarece este cel mai complex sistem de îngrijire a pielii ce combină 3 tehnologii – microdermabraziunea cu diamante, hidradermabraziunea și mezoporația – pentru a exfolia, infuza și a infuza ingrediente active în tegument, rezultatul fiind o piele curată, ce radiază de frumusețe!
Detalii