fbpx

HydrabeautyTM este cel mai iubit tratament facial de curatare si hidratare, deoarece este cel mai complex sistem de îngrijire a pielii ce combină 3 tehnologii – microdermabraziunea cu diamante, hidradermabraziunea și mezoporația – pentru a exfolia, infuza și a infuza ingrediente active în tegument, rezultatul fiind o piele curată, ce radiază de frumusete!tratament-curatare-fata-hydrabeauty-skin-laser-clinic-brasovtratament-curatare-fata-hydrabeauty-skin-laser-clinic-brasov

Tratamentul HydraBeauty asigură:

  • Curăţare profunda (microdermabraziune cu diamante)
  • Îmbunătăţirea texturii pielii (hidradermabraziune)
  • Îndepărtarea paraziţilor dermali (hidradermabraziune)
  • Livrare substanţe active (dermoporaţie / mezoterapie virtuală)
  • Penetrare transdermală (dermoporaţie / mezoterapie virtuală)
  • Reducerea dimensiunii porilor (hidradermabraziune)
  • Tonifiere şi hidratare (hidradermabraziune)
  • Tratamente exfoliere (microdermabraziune cu diamante)
  • Tratamentul ridurilor superficiale (dermoporaţie / mezoterapie virtuală)

Augustina - terapeut skin laser clinic

Îndepartează sebumul și reziduurile oxidate / acid lactic;
Dizolvă celulele moarte, calmează tenul acneic și inflamat / acid salicilic;
Hidratare profundă și suplimente nutritive / Portulaca Oleracea.

Folosind aplicatoare combinate puternice de tip Vacuum +  Vortex / Vacuum + Spiral  unice sistemelor Hydrabeauty™ şi AquaClean™, este obţinut un rezultat nu doar de exfoliere, dar şi de micro-dermabraziune şi curăţare suprafeţei tenului profund în acelaşi timp – tenul devine mai strălucitor, mai curat şi mai hidratat.

Capul de tratament Vortex propulsează soluţia de tratament în mişcare spirală (ca un Vortex), dinspre centru, spre extremităţi şi asigură o penetrare adâncă în tegumen. Această acţiune va dizolva reziduurile de pe suprafaţa pielii – sebum, celulele moarte, comedoane sau micro-organisme – într-un final vacuumul îndepărtând acestea în siguranţă prin orificiul Dual Suction.

Microdermabraziunea cu diamante oferă o opţiune non-chirurgicala de finisare a pielii folosind capete de diamant sterile pentru a curăţa stratul de la suprafaţa pielii, după care se aspiră particulele împreună cu impurităţile. Aceasta procedură îndepărtează resturile de piele, imperfecţiunile, urmele rănilor, ridurile şi pigmentaţia nedorită a pielii.

Folosirea moderată a microdermabraziunii cu diamante, împreună cu produsele de îngrijire a pielii, ce penetrează stratul de la suprafaţa acesteia ajungând la nivelul dermei, ajută la refacerea nutrienţilor naturali, restabilirea activităţii celulare şi refacerea sănătăţii pielii. Rezultatul dermabraziunii este, de cele mai multe ori, o piele sănătoasă, strălucitoare şi frumoasă.

Fără a interveni invaziv asupra structurii celulare, micro-curenţii crează o deschidere temporară pe membranele celulelor, permiţând penetrarea ingredienţilor în straturile adânci a pielii.

Livrarea transdermală a substanţelor active. Dermoporatia / mezoporaţia combina in cadrul aceleiaşi şedinte două terapii puternice: electroporaţia – care măreşte porii de pâna la 400 de ori, crescând foarte mult permeabilitatea epidermei, şi electroforeza – o metoda prin care ingredientele active din cocktailul cosmetic sunt împinse în straturile profunde ale pielii.

Da, acest tratament de curatare completa a tenului este recomandat si barbatilor, avand aceleasi rezultate exceptionale

Acest tratament de curatare – HydraBeauty™, este recomandat a se face in orice anotimp, la interval de 3-4 saptamani.

*Specialiștii recomandă acest tratament și în sezonul rece deoarece oferă tenului curățarea și hidratarea de care nevoie, pentru a face față schimbărilor de temperatură!

Durata tratamentului este de 45 – 60 minute.