fbpx

Rejuvenare faciala pentru riduri profunde

Pielea începe să îmbătrânească în jurul vârstei de 25 ani, atunci apărând primele semne sub formă de linii fine care se adâncesc pe parcursul trecerii timpului, o pierdere de volum si elasticitate care se tot accentuează.

Îmbătrânirea cutanată este indusă atât de factori intrinseci (programarea genetică, declinul fiziologic) cât și extrinseci. Îmbătrânirea intrinsecă este un proces fiziologic inevitabil care are ca rezultat pielea subțire, uscată, cu riduri ce se accentuează treptat, în timp ce îmbătrânirea extrinsecă este generată de factori ai mediului extern precum expunerea la soare, fumatul, poluarea aerului, alimentația.

Expunerea pe termen lung la radiațiile solare ultraviolete (UV) este factorul primar al îmbătrânirii extrinseci a pielii, având denumirea de fotoîmbătrânire. Pielea astfel expusă se caracterizează printr-o culoare mai gălbuie cu zone intens pigmentate, piele mai laxă, mai uscată, riduri mai adânci si o textură a pielii mai aspră. Aceste semne se pot observa îndeosebi la nivelul pielii expuse (față, gât, decolteu, dosul mâinilor).

Pentru a întârzia apariția acestor semne ale îmbătrânirii pielii este important să intervenim asupra factorilor pe care îi putem influența (factori extrinseci) si anume evitarea expunerii la soare si folosirea produselor de protecție solară, o hidratare corespunzătoare si o alimentație bogată în nutrienți, evitarea consumului de alcool si tutun, diminuarea stresului, efectuarea de exerciții fizice regulate.
Odată cu un stil de viață sănătos, o îngrijire corespunzătoare a pielii prin folosirea regulată de produse cosmetice potrivite tipului de ten si o corecție precoce a eventualelor probleme (acnee, rozacee etc) ale tenului putem amâna apariția semnelor de îmbătrânire.

Clinica noastră vă pune la dispoziție o gamă completă de tehnologii laser ( Laser Ydun / Laser CO2 Fractionat ) ce pot fi utilizate pentru o abordare globală a procesului de îmbătrânire a pielii, chiar si pentru ridurile profunde.
O consultație cu unul dintre medicii nostri specialisti vă oferă o evaluare complexă si completă pielii dumneavoastră oferindu-vă astfel un plan de tratament personalizat, adaptat cerințelor dumneavoastră.

Laser Ydun (1550 nm fracționat) si CO2 fracționat

Tratamenele cu lasere fracționate sunt tratamente non-invazive care livrează fasciculele laser în mii de zone mici de tratament, oferind astfel rezultate uimitoare cu un timp de refacere scăzut. Tratamentele vizează straturile mai profunde ale pielii pentru a activa regenerarea pielii și pentru a îmbunătăți producția de colagen și elastină pentru un timp îndelungat. Acest lucru ameliorează vizibil gradul de fermitate, producând un efect de lifting si umplerea ridurilor.Tratamentele cu laser Ydun si Co2 Fractionat oferă pielii un aspect suplu și cu aspect mai tânăr.

Timp de recuperare dupa tratamentul cu laserului YDUN FRAX 1550 este de recuperare de 1-2 zile.

Timp de recuperare dupa tratamentul cu laserului CO2 Fractionat este de recuperare de 7 zile.

Este important sa se evite expunerea la soare sau solar pe o perioada de 30 de zile, atat inainte cat si dupa procedura, daca acest lucru nu este posibil se recomanda folosirea fotoprotectiei minim SPF 30. Dupa procedura poate aparea roseata si senzatie de arsura care poate dura pana la cateva ore/zile, se recomanda folosirea de creme hidratante si calmante ( cele prescrise de catre medicul dermatolog la finalul procedurii).
In cazul in care sunteti predispusi la acnee sau aveti pielea foarte sensibila anuntati medicul inainte de tratament.

Sarcina sau alăptarea
• Adminstrarea de medicamente fotosensibilizante (ex. retinoizi (Sotret, Roaccutane), Tetraciclină, Doxiciclină, antimalarice)
• Administrarea de medicamente anticoagulante (ex. Heparină)
• tratamente injectabile efectuate in ultimele 3 luni de tip: acid hialuronic sau toxina botulinica ( in zonele pe care doriti sa le tratati cu laser ).
• boli fotosensibile (ex. lupus eritematos)
• expunerea recentă (în interval de 7 zile ) la ultraviolete (soare, solar)
• epilepsie
• Sa nu fiti purtator al unei boli contagioase sau a unui virus ce poate determina o afectiune contagioasa.
• Sa nu fi utilizat recent derivaţi de acid retinoic topic (ex. Retin-A, Isotrexin) sau alfahidroxiacizi
• Sa nu fi avut infecţie recentă cu virusul herpes simplex la nivelul zonei tratate
• Sa nu aveti antecedente de cicatrizare defectuoasă
• Sa nu aveti afecţiuni dermatologice la nivelul pielii care urmează a fi tratată, tatuaje
• Sa nu aveti semne (nevi) ale pielii care urmează să fie tratată
• Sa nu aveti leziuni traumatice la nivelul pielii care urmeaza sa fie tratata

inainte - tratament rejuvenare faciala cu laser
dupa - rezultate tratament rejuvenare faciala

DISCLAIMER: *Rezultatele pot varia in functie de caracteristicile individuale.