fbpx

LASER YDUN FRAX 1550

Cel mai performant tratament cu Laser Fractional “YDUN ELLIPSE”, non ablativ de 1550 nm se regaseste in exclusivitate la Skin Laser Clinic. In urma unei consultatii cu unul din medicii nostri vi se va stabili planul de tratament si va veti putea seta asteptarile.

YDUN FRAX 155O ofera cele mai eficiente tratamente care te vor ajuta sa iti recapeti tineretea,tonusul si sanatatea pielii avand o paleta larga de indicatii;
◦ Skin resurfacing (reintinerire cutanata)
◦ Lips resurfacing
◦ Linii fine si riduri
◦ Cicatrici post acneice si chirurgicale
◦ Pete pigmentare si pete solare
◦ Vergeturi

Laserul YDUN ELLIPSE ofera o imbunatatire a aspectului general al pielii, cu rezultate dovedite clinic. Energia produsa de Laser creeaza microcoloane de caldura in piele, ceea ce duce la formarea de noi celule si cresterea productiei de colagen cu rezulate vizibile in timp. Totodata stimuleaza activitatea celulara si accelereaza procesul de vindecare, lasand o piele care arata si se simte mai bine.

Tratamentul cu laser YDUN necesita in prealabil aplicarea unei crème cu efect anestezic inainte cu 30-40 de minute de inceperea procedurii. Procedura in sine dureaza intre15-45 de minute in functie de dimensiunea zonei tratate. Datorita sistemului de racire cu aer brevetat SoftCool ofera pacientului un grad de confort ridicat pe toata durata tratamentului.

Cel mai mare avantaj al Laserului YDUN FRAX 1550 este timpul mic de recuperare de 1-2 zile, spre deosebire de alte tratamente cu laser fractional.

Medicul dumneavoastra in urma consultatiei va va recomnda un plan de tratament ce poate include 3-4 sedinte efectuate la un interval de pana la 4 saptamani in functie de fototip.
Efectul tratamentului se poate observa inca din primele zile, dar rezultatul final este vizibil la 2-3 luni dupa ultima sedinta.

Este important sa se evite expunerea la soare sau solar pe o perioada de 30 de zile, atat inainte cat si dupa procedura, daca acest lucru nu este posibil se recomanda folosirea fotoprotectiei minim SPF 30. Dupa procedura poate aparea roseata si senzatie de arsura care poate dura pana la cateva ore, se recomanda folosirea de crème hidratante si calmante.
In cazul in care sunteti predispusi la acnee sau aveti pielea foarte sensibila anuntati medicul inainte de tratament.

inainte - tratament rejuvenare faciala cu laser
dupa - rezultate tratament rejuvenare faciala

DISCLAIMER: *Rezultatele pot varia in functie de caracteristicile individuale.