fbpx

Volumetria faciala consta in restaurarea pometilor si a mentonului prin injectarea acidului hialuronic, oferind un aspect natural al arcadei obrazului.

Acidul hialuronic este o substanta ideala pentru umplere, deoarece confera o senzatie naturala in piele, are efect durabil, nu are efecte secundare.

Acidul hialuronic este o molecula care se gaseste in mod normal in piele si in tesutul cojunctiv al organismului. Pielea contine in proportie de 50% achid hialuronic. Rolul lui principal este de hidratare a tesuturilor.

Datorita capacitatii acidului hialuronic de a retine apa ( aproximativ de 100 de ori volumul propriu ), este considerat unul dintre cei mai puternici agenti hidratantI.

Cum ajuta acidul hialuronic?

Restaurarea pometilor aduce inapoi volumul pierdut si in afara faptului ca reusim sa redam aspectul arcadei naturale ale obrazului, obtinem si un efect de ridicare a restul regiunilor faciale (mai ales din etajul inferior al fetei). Injectarea cu Acid hialuronic este metoda ideala utilizata pentru refacerea volumului facial, aceasta este sigura , cu rezultate naturale si pe termen lung.