Tratamente corp

Tratamentul picioarelor obosite

Senzatia de picioare grele, dureroase si umflate fac parte din sindromul picioarelor obosite, de care se plang cu precadere femeile, mai ales vara.

Detalii
Tratamentul leziunilor pigmentare

Leziunile pigmentare pot aparea din cauza expunerii la soare sau raspunsului fata de un proces inflamator (acnee, factori hormonali). In tratamentul SKIN Laser Clinic, energia laserului este absorbita in functie de lungimea de unda selectata, fara lezarea tesutului cutanat inconjurator.

Detalii
Cicatrici

Cu ajutorul laserului CO2 Fire-Xel fractionat, tratam diferite cicatrici, incluzand cicatrici post-acneice, cicatrici de la interventii chirurgicale, urme de arsura sau altele.

Detalii
Tratamentul transpiratiei excesive

Transpiratia in exces este o situatie neplacuta intalnita foarte des, dar pentru care avem solutie in clinica noastra: toxina botulinica pentru tratarea hiperdrozei axilare si palmare (transpiratie in exces).

Detalii
Verugi (negi)

Verucile pot fi tratate cu succes cu ajutorul laserului Vbeam Perfecta, prin inchiderea vaselor capilare care le hranesc si se pot resorbi foarte repede, fara a fi nevoie de arderea acestora prin mijloace agresive.

Detalii
Tratament venectazii

Venectaziile sunt dilatatii patologice si permanente ale venelor din cadrul sistemului venos superficial, in majoritatea cazurilor situate la nivelul membrelor inferioare. Trateaza-le in siguranta cu cea mai moderna tehnologie oferita de clinica noastra.

Detalii
Vergeturi

Vergeturile sunt cicatrice de forma liniara ramase in urma rupturilor fibrelor elastice ale dermului si al reducerii colagenului, ca rezultat al cresterii in greutate.

Detalii