Tratamente faciale

Rozacee

Vbeam Perfecta este solutia SKIN Laser Clinic pentru combaterea rozaceei, o boala a pielii des intalnita. Majoritatea pacientilor vad rezultatele imediat, iar tratamentul este sigur pentru orice tip de piele.

Detalii
Corectie cearcane cu acid hialuronic

Aparitia cearcanelor poate avea multiple cauze, inclusiv mostenirea genetica. La SKIN Laser Clinic folosim lasere de ultima generatie care imbunatatesc textura pielii, amelioreaza ridurile si elimina coloratia de sub ochi. O alta metoda pe care o folosim pentru corectarea cearcanelor este injectarea cu acid hialuronic.

Detalii
Rejuvenare faciala

Rejuvenarea faciala se realizeaza la SKIN Laser Clinic prin tratament fractional cu CO2, o tehnologie revolutionara cat si cu laserul Duetto MT ND:Yag care reda elasticitatea pielii.

Detalii
Cicatrici postacnee

Cicatrici postacnee - Acestea sunt tratate prin intermediul laserului fractionat CO2 ablativ, conceput pentru reintinerire si combaterea cicatricilor postacnee, oferind rezultate care se mentin permanent.

Detalii
Umplere riduri cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este o substanta naturala ce se gaseste printre celulele organismului, care mentine hidratarea si ofera volum. Scopul tratamentului este de a netezi ridurile si zonele adancite prin umplerea lor.

Detalii
Pori dilatati

Combatem aceasta situatie neplacuta cu ajutorul peeling-ului chimic superficial si mediu, precum si microdermabraziunea cu diamante, combinand procedurile de curatare, exfoliere, extractie si hidratare.

Detalii
Pete

Folosim o tehnologie sigura si eficienta pentru tratarea tipurilor pigmentare, cu ajutorul laserului Vbeam Perfecta, o tehnologie cu mai multe aplicatoare ce micsoreaza timpul de recuperare.

Detalii
Volumetrie faciala - Injectare acid hialuronic

Volumetria faciala consta in restaurarea pometilor si a mentonului prin injectarea acidului hialuronic, oferind un aspect natural al arcadei obrazului.

Detalii
Acnee

Acneea este cea mai frecventa afectiune a adolescentei, peste 85% dintre tinerii cu varste cuprinse intre 13-20 ani prezentand una sau alta dintre formele clinice de boala.

Detalii
Malformatii vasculare

Iti stam alaturi in tratarea malformatiilor vasculare, de diferite tipuri, precum hemangioame, pete port-wine, angioame spider, angioame cherry sau lacuri venoase.

Detalii
Marire buze cu acid hialuronic - Augmenare buze - Corectie buze

Redefineste trasaturile buzelor tale si pastreaza in acelasi timp aspectul natural. Utilizam acid hialuronic detinut de branduri prestigioase la nivel mondial pentru satisfactia ta deplina.

Detalii
Mezoterapie

Mezoterapia este o metoda moderna de tratament folosita in medicina estetica, ce consta in introducerea in tegument a unui cocktail format din vitamine, antioxidanti, aminoacizi si acid hialuronic.

Detalii
Terapia vampir

PRP (Platelet Rich Plasma) Tratamentul cu plasma autologa imbogatita cu trombocite este cel mai modern tratament in domeniul regenerarii pielii si parului prin forte proprii, care presupune recoltarea si concentrarea factorilor de crestere din propriul sange si reinjectarea dupa procesare in tesutul cutanat, stimuland astfel procesele de reparare celulara, sinteza de neocolagen pe termen lung si stimularea cresterii firelor de par.

Detalii