fbpx
CE ESTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ VELASHAPE3 ?
Velashape3 este cea mai nouă soluție pentru remodelarea corporală, non-invazivă și deloc dureroasă. Tratează celulita și aspectul de piele „lăsată”, cu rezultate vizibile încă de la prima ședință. Dovada succesului o arată cele peste 5 milioane de clienți mulțumiți din întreaga lume. După câteva ședințe constante, poți elimina până la peste 2 cm din circumferința abdomenului și peste 1,5 cm în zona coapselor. Velashape3 are și beneficii medicale, prin stimularea circulației sangvine, a drenajului limfatic, a metabolismului celular si a producției de colagen nou.
Tehnologia de ultimă oră Velashape3 combină lumina infraroșie, energia radiofrecvență bi-polară și vacuumul, care încălzesc țesutul adipos, ţesutul conjunctiv înconjurător și fibrele de colagen. Acest procedeu stimulează crearea unui colagen mai bun și a elastinei, care duc la reducerea laxității pielii, a excesului de grăsime, a celulitei și îmbunătățește aspectul pielii.
VelaShape3 este folosit in cele mai renumite clinici si centre estetice din lume, fiind totodata si tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood. Kim Kardashian, Demi Moore, Madonna sau Sharon Stone au recunoscut că sunt dependente de aparatul-minune VelaShape3, care le ajută să se mențină în formă.

CE TRATEAZĂ VELASHAPE3?

VelaShape3 acționează pe mâini, coapse, gambe, posterior, abdomen și bărbie. Acesta are multiple beneficii, fără durere rezultate rapide:
• Eliminarea celulitei
• Reducerea circumferinței abdomenului și a coapselor
• Reduce laxitatea pielii și aspectul total al acesteia
• Conturează plăcut corpul
CÂTE ȘEDINȚE SUNT NECESARE PENTRU REZULTATELE DORITE?
Silueta începe să prindă contur încă după prima vizită. Pentru un efect îndelungat însă, acest aspect se va discuta cu specialistul clinicii, pentru a se stabili gradul celulitei sau al problemelor vizate. De obicei, între 4 și 8 ședințe, la o distanță de două săptămâni, duc aproape la dispariția completă a celulitei, a centimetrilor nedoriți și a aspectului neplăcut al pielii.
CÂT ESTE DE SIGUR VELASHAPE3?
VelaShape3 este cel mai nou produs al renumitei companii de remodelare Syneron Candela, locul 1 pe plan mondial în procedee estetice și medicale, datorită tehnologiei Elos. Aparatul este aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA). Are milioane de practicanți în întreaga lume care au confirmat rezultatele unice si rapide. Riscurile sunt minime și nu este nevoie de timp de recuperare.
CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎNAINTE DE A UTILIZA VELASHAPE3?
Procedura este una sigură, însă există câteva contraindicații și aspecte la care trebuie să fii atent înainte de a începe să folosești VelaShape3. Înainte de a începe tratamentul cu lumină infraroșie, pacientul trebuie să ia o pauză de două săptămâni de la expunerea la soare sau solar. De asemenea, dacă zonele prezintă venectazii (vasele superficial vizibile), nu este recomandată folosirea vacuumului.
Vă așteptăm cu drag la SKIN Laser Clinic pentru a încerca aparatul VelaShape3.
Consultația este GRATUITĂ!
O zi frumoasă!
Cu respect,