Tehnologia folosita

VelaShape III - TRATARE CELULITA
VelaShape III - Rezultatele zonei tratate se pot observa inca de la primul tratament, pielea devenind mai fina si mai ferma, iar dupa doar un singur tratament, studiul clinic raportat la pacienti a indicat o reducere medie de 2.7-4 cm in circumferinta corpului.
Detalii
Duetto MT Laser Alexandrite + ND: Yag - Epilare Definitiva Laser Brasov
Laserul Alexandrite este cel mai eficient pentru epilarea definitiva, in special la pielea deschisa la culoare si a firelor de par negre dar si in cazul firelor de par mai subtiri, putin pigmentate, cum sunt cele de la nivel facial. Nd:YAG este cel mai tolerat laser pentru pielea inchisa la culoare, fiind extraordinar de eficient si pentru imbunatatirea semnificiativa a texturii pielii.
Detalii
Hydra Beauty™ - TRATAMENT FACIAL de curatare si hidratare
Sistem de ingrijirea pielii care combina 3 tehnologii – microdermabraziunea cu diamante, hidradermabraziunea si mezoporatia, rezultatul fiind o piele curata, ce radiaza de frumusete!
Detalii
Vbeam Perfecta - TRATAMENT LASER ACNE - ROZACEE/LEZIUNI/VERGETURI/CICATRICI
Este o tehnologie sigura si eficienta pentru tratarea variatelor leziuni vasculare, precum si a petelor pigmentare si a rozaceei. Vbeam Perfecta este o tehnologie cu mai multe aplicatoare si dispozitiv de racire patentat (Dynamic Cooling Device™)
Detalii
Laser CO2 Fire-Xel fractionat ablativ - - TRATAMENT LASER - RIDURI / CICATRICI
Laserul fractionat CO2 ablativ este un dispozitiv optic care genereaza un fascicul coerent de lumina, printr-un proces de amplificare bazat pe stimularea emiterii de radiatii eletromagnetice. Acesta livreaza energia laserului CO2 impartita intr-o matrice regulata, insemnand ca vor exista zone netratate alterate cu zonele tratate ale tegumentului, ceea ce promoveaza epitelizarea si reduce riscul efectelor adverse nedorite.
Detalii
Plasma IQ - BLEFAROPLASTIE SAU CAUTERIZARE NEGI/VERUCI
Plasma IQ este un tratament nechirurgical ce ajuta la imbunatatirea aspectului pielii din jurul ochilor, la tratarea excesului de piele si al laxitatii cutanate din zona pleoapelor superioare si inferioare.
Detalii
Limfodrenaj Adagyo - ELIMINARE TOXINE, DRENARE LIMFA
Limfodrenajul este un mix de proceduri medicale si masaj, care actioneaza asupra sistemului limfatic, avand beneficii extraordinare la nivel estetic, fizic si in detoxifiere.
Detalii
Tratamente injectabile - ACID HIALURONIC/ BOTOX
Tratamente injectabile - Acidul hialuronic este o substanta naturala ce se gaseste printre celulele organismului, care mentine hidratarea si ofera volum.
Detalii
PRX-T33 Peeling - TRATAMENT FACIAL / REJUVENARE / ACNEE / RIDURI /CICATRICI
PRX-T33 este o metoda inovatoare unica pentru biorevitalizare a pielii, fara injectii, fara descuamare ca in cazul peelingului clasic, foarte confortabil, cu rezultate vizibile imediat. Se efectueaza in orice anotimp, inclusiv vara.
Detalii