fbpx

Tratament corporal BodyFx

tratament corporal bodyfx
Rezultate vizibile

Eliminarea definitivă a grăsimii și/sau celulitei din zona tratată; minus 2-5 cm din zona tratată

Perioadă scurtă de tratament

6-8 ședințe/zonă, câte 1 ședință/săptămână; Durata ședinței/zonă – 20min.

Procedură confortabilă

La terminarea tratamentului, pacientii se pot întoarce imediat la activitățile zilnice

Ce este BodyFx?

BodyFx este varianta nechirurgicală a liposucției, fiind un dispozitiv asistat de radiofrecvență care duce la reducerea permanentă a grăsimii și celulitei. Utilizarea impulsurilor electrice de înaltă tensiune vor avea ca rezultat:

 •  o eliminare nedureroasă și permanentă a celulelor adipoase nedorite în condiții de siguranță și în mod eficient,
 •  o reducere a grăsimii pe zone localizate;
 •  o piele mai netedă și tonifiată

Aplicatorul BodyFX este pur și simplu plasat pe zona pe care pacientul o dorește tratată și se inițiază tratamentul. Datorită utilizării radiofrecvenței, în combinație cu aspirația nedureroasă, aplicatorul are atât efectul nechirurgical al liposucției cât și efectul simultan de netezire a pielii reducând permanent celulele nedorite de grăsime de sub piele.

Este nevoie de aproximativ 20 de minute pentru a trata o zonă de grăsime nedorită sau de celulită, iar zona respectivă este, în general, de dimensiunea a două palme.

Cum funcționează BodyFx?

BodyFx folosește o combinație de diferite metode dovedite clinic, inclusiv energie cu radiofrecvență, încălzire profundă a țesuturilor și presiune negativă cuplată de aspirație.

Energia cu radiofrecvență distribuie căldura către piele și grăsimea subiacentă, provocând încălzirea și contractarea țesuturilor. Pulsațiile de energie controlate și în vid funcționează apoi sinergic pentru a oferi rezulatele dorite de modelare a corpului.

Ce zone se pot trata cu BodyFx?

 • abdomenul inferior sau superior;
 • șolduri;
 • coapse – partea exterioară, interioară și/sau din spate;
 • linia de sutien;
 • partea din spate a flancurilor;
 • genunchii;
 • partea superioară a bratelor;
 • fese;

Alege tratamentul cu BodyFx

BodyFx este soluția perfectă pentru a scăpa de burtica de după sarcină sau de grăsimea de la nivelul șoldurilor și pentru îmbunătățirea conturului general al corpului.

Cine poate beneficia de procedura de reducere a grăsimii prin BodyFx?

Procedura BodyFX poate fi aplicata oricărei persoane care are grăsime corporală în exces sau laxitate.

Candidații pentru tratamente BodyFX sunt acele persoane care doresc o reducere permanentă, dar moderată în grăsime, fără a trece printr-o intervenție chirurgicală tradițională. Clientii pot fi, de asemenea, cei care au exces de piele în zonele în care a fost exces de grăsime și celulită, deoarece BodyFX are și efect de conturare a corpului.

Întrebări frecvente despre tratamentul BodyFx

Dacă puteți prinde grăsimea, criolipoliza o va îngheța și o va distruge. BodyFx, în schimb, este un aparat de conturare a corpului, tratament al celulitei și de reducere a grăsimilor. Acționează localizat asupra țesutului adipos în profunzime și îl diminuează cu până la 35,5%.

BodyFX este contraindicat pentru:

 • Femeile gravide;
 • Femeile care alăptează;
 • Persoanelor cu boli autoimune;

În timpul tratamentului, vă puteți aștepta la o încălzire a pielii și o senzație ușoară de tragere, deoarece radiofrecvența și vidul acționează pentru a netezi buzunarele încăpățânate nedorite de grăsime.

Energia cu radiofrecvență este livrată printr-o succesiune de impulsuri la 1 milion de cicluri pe secundă. Deși acest lucru poate suna intens, este foarte sigur. Pentru a maximiza confortul, temperatura corpului va fi monitorizată constant, cu un feedback continuu și precis al termperaturii pielii. Această monitorizare termică oferă controlul maxim al temperaturii.

Nu există absolut nicio perioadă de recuperare pentru BodyFX. Poate fi o procedură realizată în pauza de prânz. Pacienții vor observa roșeață și căldură în zona tratată, care va dispărea după câteva ore. Această căldură este echivalentă cu senzația resimțită după un masaj adânc al țesuturilor și nu va împiedica pe nimeni să își desfășoare activitățile obișnuite.

Rezultatele BodyFx

Cei mai multi pacienti care au urmat un program cu BodyFX au observat netezirea pielii, imbunatatirea tonusului acesteia, precum si reducerea in circumferinta a zonei tratate, cu 2-5 centimetri. Pacientul poate observa scaderea cu 1 numar in marimea hainelor.

Ce spun medicii despre BodyFx?

„BodyFX este prima și cu adevărat singura tehnologie care nu numai că folosește energie avansată și concentrată de radiofrecvență pentru a viza în mod specific grăsimea, ci și pentru a strânge colagenul și dermul din zonă. Rezultatul nu este doar o reducere a grăsimii, ci și o remodelare și strângere a pielii, care este obiectivul de vis al tuturor pentru sculptarea corpului.”

Dr. A. Nelson

„Pacienții simt o diferență după primul sau al doilea tratament, ceea ce mă face să-mi placă să le spun tuturor despre asta. Cel mai bun dintre toate, nu există nici o durere și se simt în largul lor atunci când le efectuez tratamentul! Când sunt confortabili și fericiți, sunt și eu fericit.”

Dr. Hamid A. Towhidian