Rejuvenare faciala laser Brașov - Skin Laser Clinic

Rejuvenare faciala laser

Procedură rapidă

30 de minute per ședință

Număr de tratamente

4 ședințe la distanță de 20 – 30 zile

Rezultate imediate

Piele întinerită după prima ședință

Timp de recuperare

doar câteva ore

Ce este rejuvenarea facială?

Rejuvenarea facială este o procedură dermatologică recomandată pentru refacerea sau îmbunătățirea aspectului tenului, dar și pentru întinerirea facială.

Începând cu vârsta de 25 de ani, producția colagenului în corp începe să scadă, cauzând astfel îmbătrânirea treptată a pielii, atât la femei cât și la bărbați. În procesul de îmbătrânire, firele de colagen existente în piele încep să se subțieze, iar pielea își pierde fermitatea, își pierde strălucirea și, treptat, începe să prezinte riduri.

Printre factorii care cauzează îmbătrânirea pielii se numără stresul, expunerea la radiațiile ultraviolete, alimentația necorespunzătoare, hidratarea incorectă sau chiar lipsa unui program corect de somn.

Piele mai tânără în doar câteva minute

Recapătă elasticitatea și fermitatea pielii printr-un tratament de rejuvenare facială cu laser, la clinica dermatologică Skin Laser Clinic.

Rejuvenare facială cu laser ND:YAG la Skin Laser Clinic Brașov

Pentru un aspect întinerit al pielii, medicii dermatologi Skin Laser Clinic recomandă tratamentul de rejuvenare facială cu Laser ND:YAG pacienților cu vârste între 25 – 40 ani care se confrunta cu riduri sau colorație neuniformă a pielii.

Rejuvenarea pielii cu Laser ND:YAG este o metodă de reîntinerire facială noninvazivă, potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru tenul sensibil. Tratamentul tratează eficient ridurile fine, ridurile de expresie și pigmentațiile pielii, facilitând producția de colagen la nivelul pielii. Astfel, pacienții care apelează la acest tip de tratament laser obțin o piele mai fermă chiar după prima vizită în cabinetul dermatologic.

rejuvenare-faciala-laser-nd-yag--brasov-skin-laser-clinicInainte
rejuvenare-faciala-laser-nd-yag--brasov-skin-laser-clinicDupa
rejuvenare-faciala-laser-brasov-skin-laser-clinicInainte
rejuvenare-faciala-laser-nd-yag--brasov-skin-laser-clinicDupa

ND:YAG - cel mai performant tratament pentru rejuvernare facială, operat de către medicii dermatologi Skin Laser Clinic

Laserul ND:YAG cu lungimea de unda de 1064nm este o tehnologie laser utilizată pentru proceduri de fotoîntinerire non-ablativă. Rejuvenarea pielii cu laser ND:YAG este o metodă modernă, nedureroasă, folosită pentru tratarea ridurilor fine ale pielii și pentru obținerea unui ten ferm, mai luminos și mai strălucitor.

Laserul Nd:YAG pătrunde prin straturile superficiale ale pielii, țintind până în profunzime. La nivelul pielii, fasciculele laser sunt transformate în căldură, distrugând în acest fel țesuturile afectate și celulele epiteliale moarte. După distrugere, în contact cu căldura, sângele se coagulează rapid, facilitând producția de colagen în profunzimea pielii.

Rejuvenare facială cu laser ND:YAG

Apelează cu încredere la cel mai performant tratament laser pentru rejuvenare facială – în Brașov, doar la Skin Laser Clinic.

Rejuvenare facială cu laserul Ydun Ellipse

În exclusivitate la Skin Laser Clinic se regăsește cel mai performant tratament cu Laser Fractional “YDUN ELLIPSE”, non ablativ de 1550 nm.

YDUN FRAX 155O ofera cele mai eficiente tratamente care te vor ajuta să îți recapeți tinerețea, tonusul și sănătatea pielii. În plus, acesta are o paletă largă de indicatii;

  •  Skin resurfacing (reîntinerire cutanată)
  •  Lips resurfacing
  •  Linii fine și riduri
  • Cicatrici post acneice și chirurgicale
  • Pete pigmentare și pete solare
  • Vergeturi
laser-ydun-skin-laser-clinic-skin resurfacing

Cum funcționează tratamentul cu laserul Ydun Ellipse?

inainte - tratament rejuvenare faciala cu laser
dupa - rezultate tratament rejuvenare faciala

Laserul YDUN ELLIPSE ofera o îmbunătățire a aspectului general al pielii, cu rezultate dovedite clinic. Energia produsa de laser creează microcoloane de căldură în piele, ceea ce duce la formarea de noi celule și creșterea producției de colagen. În același timp, aparatul stimulează activitatea celulară și accelerează procesul de vindecare, ceea ce rezultă într-o piele care arată și se simte mai bine.

Tratamentul cu laser YDUN necesită în prealabil aplicarea unei creme cu efect anestezic înainte cu 30-40 de minute de începerea tratamentului. Procedura în sine durează între 15-45 de minute în funcție de dimensiunea zonei tratate. Confortul pacientului este asigurat pe durata întregului tratament datorită sistemului brevetat – SoftCool – de răcire cu aer.

Cel mai mare avantaj al Laserului YDUN FRAX 1550 este timpul mic de recuperare de 1-2 zile, spre deosebire de alte tratamente cu laser fracțional.

DISCLAIMER: *Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale.

Rejuvenare Facială cu Laser CO2 Fracționat

O altă variantă eficientă de rejuvenare facială disponibilă la Skin Laser Clinic este laserul ablativ CO2RE. Tratamenele cu lasere fracționate sunt tratamente non-invazive anti-ageing care livrează fasciculele laser în mii de zone mici de tratament, oferind astfel rezultate spectaculoase.

Tratamentele vizează straturile mai profunde ale pielii pentru a activa regenerarea pielii și pentru a îmbunătăți producția de colagen și elastină pentru un timp îndelungat.

Laserul fracționat poate crește vizibil gradul de fermitate, producând un efect de lifting și ameliorarea semnificativa a ridurilor.

Inainte
Dupa

Alege un tratament personalizat

Laser ND:YAG, Ydun Ellipse sau CO2 Fracționat? Specialiștii Skin Laser Clinic te vor ajuta în alegerea unui tratament laser adaptat tenului tău.

Întrebări frecvente despre rejuvenarea facială cu laser

• Stimulează producția colagenului la nivelul pielii;
• Reduce liniile fine și ridurile, inclusiv în zona gâtului, decolteului sau chiar pe mâini;
• Oferă pielii un aspect întinerit și radiant;
• Ajută la reducerea dimensiunii porilor;
• Restructurează și îmbunătățește calitatea pielii din zonele tratate.

Pentru că tratamentul de rejuvenare facială cu laserul Nd:Yag este blând și non-invaziv, nu necesită aplicarea de anestezii locale. Pe timpul procedurii, pacienții pot simți ușoare senzații de disconfort precum: încălzire locală, edem sau o ușoară roșeață a tegumentului. Toate aceste senzații sunt normale și tranzitorii.

Rejuvenarea facială cu laser ND-Yag este recomandată în orice anotimp, cu respectarea strictă a indicațiilor medicului dermatolog.

Având efecte instantanee asupra tonusului și texturii pielii, unii pacienți apelează ocazional la o singură ședință de tratament, înaintea unui eveniment important. În aceste situații, tratamentul trebuie precedat de o procedură de curățare și hidratare a tenului HydraBeauty. Împreună, cele două tratamente oferă un aspect tânăr pielii, cu rezultate imediate.

Efectele rejuvenării faciale cu laser ND:YAG sunt vizibile chiar după prima ședință însă, pentru ca tratamentul să ofere rezultatele dorite, medicii dermatologi Skin Laser Clinic recomandă un plan de tratament ce include o serie de 4 ședințe, cu pauză de 20 – 30 de zile între ele.

În urma consultatiei, specialistul Skin Laser Clinic vă va recomanda un plan de tratament ce poate include 3-4 ședințe efectuate la un interval de până la 4 săptămâni în funcție de fototip.
Efectul tratamentului se poate observa înca din primele zile, dar rezultatul final este vizibil la 2-3 luni după ultima ședință.

Pacienții care apelează la tratamente de rejuvenare facială cu laserul ND:YAG se pot întoarce imediat la activitățile zilnice. Este posibil ca, imediat după tratament, pielea să prezinte o tentă ușor rozalie, însă aceasta revine la culoarea naturală în doar câteva ore după tratament.

După această procedură, machiajul și crema pentru protecție solară pot fi aplicate imediat, în timp ce produsele specifice pentru acnee, hiperpigmentare sau riduri se pot aplica începând din ziua următoare.

Înainte și după procedură este important să se evite expunerea la soare sau solar pe o perioada de 30 de zile. Dacă acest lucru nu este posibil, se recomandă folosirea fotoprotecției minim SPF 30.

După procedură poate apărea roșeață și o senzație de arsură care poate dura până la câteva ore. Se recomandă folosirea cremelor hidratante și calmante. În cazul în care sunteți predispuși la acnee sau aveți pielea foarte sensibilă, anunțați medicul înainte de tratament.

• sarcina sau alăptarea;
• adminstrarea de medicamente fotosensibilizante (ex. retinoizi, tetraciclină, doxiciclină, antimalarice)
• administrarea de medicamente anticoagulante (ex. heparină)
• administrarea de tratamente injectabile efectuate în ultimele 3 luni de tip: acid hialuronic sau toxină botulinică (în zonele pe care doriți să le tratați cu laser ).
• boli fotosensibile (ex. lupus eritematos)
• expunerea recentă (în interval de 7 zile) la ultraviolete (soare, solar)
• epilepsie
• să nu fiți purtător al unei boli contagioase sau a unui virus ce poate determina o afecțiune contagioasă
• să nu fi utilizat recent derivați de acid retinoic topic (ex. isotrexin) sau alfahidroxiacizi
• să nu fi avut infecție recentă cu virusul herpes simplex la nivelul zonei tratate
• să nu aveți antecedente de cicatrizare defectuoasă
• să nu aveți afecțiuni dermatologice la nivelul pielii care urmează a fi tratată, tatuaje
• să nu aveți semne (nevi) la nivelul pielii care urmează să fie tratată
• să nu aveți leziuni traumatice la nivelul pielii care urmează să fie tratată

În funcție de nevoile fiecărui pacient, dermatologii Skin Laser Clinic pot recomanda tratamente de rejuvenare facială cu laser ND:YAG sau pot alege alte proceduri similare, mai potrivite pentru nevoile specifice ale tenului:

  • Skin Resurfacing cu Laser Ydun;
  • Rejuvenare Facială cu Laser CO2 Fracționat
  • PRX-T33 Peeling
  • Tratamente injectabile (toxina botulinică)

Tarife rejuvenare facială

REJUVENARE FACIALA:
•FAȚĂ INTEGRAL – 1350 LEI/ȘEDINȚĂ
BUZE – 500 LEI
•DECOLTEU – 900 LEI/ȘEDINȚĂ
•GÂT – 800 LEI/ȘEDINȚĂ
•MÂINI (FAȚA DORSALA A MÂINII)- 500 LEI/ȘEDINȚĂ
FATA + GAT: 1750 LEI/SEDINTA
FATA+GAT+DECOLTEU: 2000 LEI/SEDINTA
•REJUVENARE FACIALĂ:
FAȚĂ INTEGRAL – 1800 LEI/ȘEDINȚĂ*
FATA + GAT: 2300 LEI/SEDINTA
FATA+GAT+DECOLTEU: 2700 LEI/SEDINTA
DECOLTEU: 1250 LEI

PRX T33 Biorevitalizare – 550 lei

Botox (toxina botulinică) Vistabel – 1340 lei

CORECTIE ACID HIALURONIC
•JUVEDERM ULTRA 2 0,55 ML – 1300 LEI
•UVEDERM ULTRA 3 1 ML – 1600 LEI
•JUVEDERM ULTRA 4 1ML – 1600 LEI
•UVEDERM VOLBELLA 1ML – 1750 LEI
•UVEDERM VOLIFT 1 ML – 1750 LEI
•UVEDERM VOLUMA 1 ML – 1750 LEI
•FILORGA SOFT LIPS 1 ML – 1600 LEI
•FILORGA VOLUME 1,2 ML – 1650 LEI
•FILORGA FINES LINES 1 ML – 1650 LEI
*FILORGA UNIVERSAL 1,2 ML – 1650 LEI
•MAILI DEFINE: 1600 LEI
•TEOSYAL REDENSITY 1 ML – 1700 LEI
•RADIESSE 1,5 ML – 2400 LEI