fbpx

Rejuvenare faciala laser

Procedură rapidă

30 de minute per ședință

Număr de tratamente

4 ședințe la distanță de 20 – 30 zile

Rezultate imediate

Piele întinerită după prima ședință

Timp de recuperare

doar câteva ore

Ce este rejuvenarea facială?

Rejuvenarea facială este o procedură dermatologică recomandată pentru refacerea sau îmbunătățirea aspectului tenului, dar și pentru întinerirea facială.

Începând cu vârsta de 25 de ani, producția colagenului în corp începe să scadă, cauzând astfel îmbătrânirea treptată a pielii, atât la femei cât și la bărbați. În procesul de îmbătrânire, firele de colagen existente în piele încep să se subțieze, iar pielea își pierde fermitatea, își pierde strălucirea și, treptat, începe să prezinte riduri.

Printre factorii care cauzează îmbătrânirea pielii se numără stresul, expunerea la radiațiile ultraviolete, alimentația necorespunzătoare, hidratarea incorectă sau chiar lipsa unui program corect de somn.

Piele mai tânără în doar câteva minute

Recapătă elasticitatea și fermitatea pielii printr-un tratament de rejuvenare facială cu laser, la clinica dermatologică Skin Laser Clinic.

Rejuvenare facială cu laser ND:YAG la Skin Laser Clinic Brașov

Pentru un aspect întinerit al pielii, medicii dermatologi Skin Laser Clinic recomandă tratamentul de rejuvenare facială cu Laser ND:YAG pacienților cu vârste între 25 – 40 ani care se confrunta cu riduri sau colorație neuniformă a pielii.

Rejuvenarea pielii cu Laser ND:YAG este o metodă de reîntinerire facială noninvazivă, potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru tenul sensibil. Tratamentul tratează eficient ridurile fine, ridurile de expresie și pigmentațiile pielii, facilitând producția de colagen la nivelul pielii. Astfel, pacienții care apelează la acest tip de tratament laser obțin o piele mai fermă chiar după prima vizită în cabinetul dermatologic.

rejuvenare-faciala-laser-nd-yag--brasov-skin-laser-clinicInainte
rejuvenare-faciala-laser-nd-yag--brasov-skin-laser-clinicDupa
rejuvenare-faciala-laser-brasov-skin-laser-clinicInainte
rejuvenare-faciala-laser-nd-yag--brasov-skin-laser-clinicDupa

Rejuvenare facială cu laser ND:YAG

Apelează cu încredere la cel mai performant tratament laser pentru rejuvenare facială – în Brașov, doar la Skin Laser Clinic.

ND:YAG - cel mai performant tratament pentru rejuvernare facială, operat de către medicii dermatologi Skin Laser Clinic

Laserul ND:YAG cu lungimea de unda de 1064nm este o tehnologie laser utilizată pentru proceduri de fotoînținerire non-ablativa. Rejuvenarea pielii cu laser ND:YAG este o metodă modernă, nedureroasă, folosită pentru tratarea ridurilor fine ale pielii și pentru obținerea unui ten ferm, mai luminos și mai strălucitor.

Laserul Nd:YAG pătrunde prin straturile superficiale ale pielii, țintind până în profunzime. La nivelul pielii, fasciculele laser sunt transformate în căldură, distrugând în acest fel țesuturile afectate și celulele epiteliale moarte. După distrugere, în contact cu căldura, sângele se coagulează rapid, facilitând producția de colagen în profunzimea pielii.

Întrebări frecvente despre rejuvenarea facială cu laser ND:YAG

• Stimulează producția colagenului la nivelul pielii;
• Reduce liniile fine și ridurile, inclusiv în zona gâtului, decolteului sau chiar pe mâini;
• Oferă pielii un aspect întinerit și radiant;
• Ajută la reducerea dimensiunii porilor;
• Restructurează și îmbunătățește calitatea pielii din zonele tratate.

Pentru că tratamentul de rejuvenare facială cu laserul Nd:Yag este blând și non-invaziv, nu necesită aplicarea de anestezii locale. Pe timpul procedurii, pacienții pot simți ușoare senzații de disconfort precum: încălzire locală, edem sau o ușoară roșeață a tegumentului. Toate aceste senzații sunt normale și tranzitorii.

Efectele rejuvenării faciale cu laser ND:YAG sunt vizibile chiar după prima ședință însă, pentru ca tratamentul să ofere rezultatele dorite, medicii dermatologi Skin Laser Clinic recomandă un plan de tratament ce include o serie de 4 ședințe, cu pauză de 20 – 30 de zile între ele.

Pacienții care apelează la tratamente de rejuvenare facială cu laserul ND:YAG se pot întoarce imediat la activitățile zilnice. Este posibil ca, imediat după tratament, pielea să prezinte o tentă ușor rozalie, însă aceasta revine la culoarea naturală în doar câteva ore după tratament.

După această procedură, machiajul și crema pentru protecție solară pot fi aplicate imediat, în timp ce produsele specifice pentru acnee, hiperpigmentare sau riduri se pot aplica începând din ziua următoare.

Rejuvenarea facială cu laser ND-Yag este recomandată în orice anotimp, cu respectarea strictă a indicațiilor medicului dermatolog.

Având efecte instantanee asupra tonusului și texturii pielii, unii pacienți apelează ocazional la o singură ședință de tratament, înaintea unui eveniment important. În aceste situații, tratamentul trebuie precedat de o procedură de curățare și hidratare a tenului HydraBeauty. Împreună, cele două tratamente oferă un aspect tânăr pielii, cu rezultate imediate.

• sarcina sau alăptarea;
• adminstrarea de medicamente fotosensibilizante (ex. retinoizi, tetraciclină, doxiciclină, antimalarice)
• administrarea de medicamente anticoagulante (ex. heparină)
• administrarea de tratamente injectabile efectuate în ultimele 3 luni de tip: acid hialuronic sau toxină botulinică (în zonele pe care doriți să le tratați cu laser ).
• boli fotosensibile (ex. lupus eritematos)
• expunerea recentă (în interval de 7 zile) la ultraviolete (soare, solar)
• epilepsie
• să nu fiți purtător al unei boli contagioase sau a unui virus ce poate determina o afecțiune contagioasă
• să nu fi utilizat recent derivați de acid retinoic topic (ex. isotrexin) sau alfahidroxiacizi
• să nu fi avut infecție recentă cu virusul herpes simplex la nivelul zonei tratate
• să nu aveți antecedente de cicatrizare defectuoasă
• să nu aveți afecțiuni dermatologice la nivelul pielii care urmează a fi tratată, tatuaje
• să nu aveți semne (nevi) la nivelul pielii care urmează să fie tratată
• să nu aveți leziuni traumatice la nivelul pielii care urmează să fie tratată

În funcție de nevoile fiecărui pacient, dermatologii Skin Laser Clinic pot recomanda tratamente de rejuvenare facială cu laser ND:YAG sau pot alege alte proceduri similare, mai potrivite pentru nevoile specifice ale tenului:

  • Skin Resurfacing cu Laser Ydun;
  • Rejuvenare Facială cu Laser CO2 Fracționat
  • PRX-T33 Peeling
  • Tratamente injectabile