fbpx

Tratament laxitate

Tratament rapid

între 10-30 de minute/ ședință

Procedură nedureroasă

senzație de ușoară încălzire

tratament corporal bodyfx
Piele mai fermă

tratamentul redă elasticitatea pielii

Ce este laxitatea?

tratament laxitate skin laser clinic velashape 3

Prin laxitate se înțelege pierderea treptată a elasticității pielii. Colagenul și elastina, cele 2 proteine esențiale care asigură elasticitatea și fermitatea pielii, încep să se găsească într-o măsură tot mai mică în corp.

Acest proces poate fi influențat de diversi factori precum îmbătrânirea, schimbările hormonale, pierderi bruște de greutate, expuneri repetate la soare sau un stil de viață nesănătos.

Astfel, pielea capătă un aspect lăsat, moale. De cele mai multe ori, sportul sau dietele nu pot repara această problemă, iar soluția este tratamentul specializat.

O piele fermă și elastică

Tratamentul cu BodyFX acționează direct asupra țesutului pentru rezultate de lungă durată.

Tratament laxitate - cu aparatul BodyFx

BodyFx este varianta nechirurgicală a liposucției, fiind un dispozitiv asistat de radiofrecvență care duce la reducerea permanentă a grăsimii și celulitei. Utilizarea impulsurilor electrice de înaltă tensiune vor avea ca rezultat:

o eliminare nedureroasă și permanentă a celulelor adipoase nedorite în condiții de siguranță și în mod eficient,
o reducere a grăsimii pe zone localizate;
o piele mai netedă și tonifiată

Aplicatorul BodyFX este pur și simplu plasat pe zona pe care pacientul o dorește tratată și se inițiază tratamentul. Datorită utilizării radiofrecvenței, în combinație cu aspirația nedureroasă, aplicatorul are atât efectul nechirurgical al liposucției cât și efectul simultan de netezire a pielii reducând permanent celulele nedorite de grăsime de sub piele.

Este nevoie de aproximativ 20 de minute pentru a trata o zonă de grăsime nedorită sau de celulită, iar zona respectivă este, în general, de dimensiunea a două palme.

*Skin Laser Clinic este singura clinică din Brașov care deține acest aparat de remodelare corporală.

Cum funcționează aparatul BodyFx?

BodyFx folosește o combinație de diferite metode dovedite clinic, inclusiv energie cu radiofrecvență, încălzire profundă a țesuturilor și presiune negativă cuplată de aspirație.

Energia cu radiofrecvență distribuie căldura către piele și grăsimea subiacentă, provocând încălzirea și contractarea țesuturilor. Pulsațiile de energie controlate și în vid funcționează apoi sinergic pentru a oferi rezulatele dorite de modelare a corpului.

Piele lăsată? Alege BodyFx

Tehnologia modernă a aparatului de remodelare corporală tonifică pielea și îi redă aspectul tânăr.

Întrebări frecvente despre tratamentul laxității

Pot fi necesare între 6-8 sedințe BodyFx, câte o ședință pe săptămână

O ședință de remodelare corporală cu BodyFx durează circa 20 minute, în funcție de zona tratată.

Tratamentul de remodelare corporala cu BodyFx nu este dureros. La terminarea tratamentului, pacientii se pot întoarce la activitătile zilnice imediat si nu există nici un moment de disconfort.