fbpx

Slabire localizata prin Criolipoliza

thumb image

In exclusivitate la SKIN LASER CLINIC , COOLTECH DEFINE cel mai inovativ si revolutionar dispozitiv, capabil sa ofere o reconturare full body in doar 2 h. Crioscluptarea este metoda non-invaziva, eficienta si sigura a carei rezultatele pot fi comparabile cu liposuctia non-chirurgicala.
Cooltech Define este dotat cu 9 aplicatori putand astfel trata simultan pana la 4 zone diferite folosind un sistem unic de racire a tesutului adipos la -11°C si actionand 360° pe toata zona tratata.

Iata de ce #criolipoliza cu #DEFINE este cel mai iubit tratament de slabire localizata:
◦ Nu este dureroasa
◦ Reducere in circumferinta pana la 8 cm
◦ Maxim 3 sedinte

Sistemul Define cu tehnologia CoolSculpting reduce tesutul adipos din toate zonele corpului:
• Barbie dubla
• Axile
• Brate
• Abdomen superior si inferior
• Zona mediana a spatelui
• Coapse interne si externe
• Zona pubisului
• Lombari
• Genunchi

In timpul unui tratament de inghetare a grasimii cu CoolTech Define, aplicatorii sunt asezati pe corpul tau peste o membrana cu gel anti-inghet iar cu ajutorul vacumului grasimea subcutanata este aspirata in interiorul aplicatorului. Apoi incepe racirea controlata la -11 grade timp de 70 de minute. Dupa tratament celulele grase trec prin moarte celulara graduala intregul proces demarandu-se la 48 de ore dupa tratament si incetand complet la 8-12 saptamani timp in care sistemul dumneavoastra limfatic va metaboliza si elimina celule moarte.
Procentul mare de reducere a grasimilor de pana la 60% este atribuit racirii la 360° de grade, precum si coborarii la temperaturi scazute.

CrioSculpting Define promite reducerea tesutului adipos cu pana la 8 cm inca de la prima sedinta, in functie de grasimea stratului adipos.
Sunt recomandate intre 1 si 3 sedinte pe an, cu o perioada de aproximativ 8 saptamani intre acestea. Rezultatele procedurii CoolSclupting Define devin vizibile dupa 3 saptamani de la tratament si se vor definitiva la finalul procesului de eliminare a adipocitelor, respectiv 8-12 saptamani.

Datorita scaderii temperaturii la -11°C in primele minute, disconfortul pentru pacienti este redus la minimum, pentru ca in zonele de tratament este intrerupta circulatia sanguina. Un grad moderat de disconfort este resimtit dupa deconectarea aplicatorilor de pe zona de trarament si realizarea masajului de repunere a sangelui in circulatie. Post procedura, timp de o saptamana, tesutul se va simti usor amortit si, in unele cazuri, pot aparea echimozele (vanataile).

Celule grase sunt distruse iremediabil in timpul procedurii cu CoolTech iar rezultatele se vor mentine un timp indelungat impiedicand acumularea de nou tesut adipos, cu conditia mentinerii unei diete echilibrate si a unui stil de viata sanatos. Cresterea in greutate sau/si modificarile hormonale pot duce la necesitatea unui tratament de intertinere dupa cativa ani.

Numarul de sedinte recomandate cat si al aplicatoriilor se stabileste in cadrul unei consultatii gratuire cu unul dintre terapeutii nostri care va stabili impreuna cu dumneavoastra un plan de tratament personalizat luand in considerare si asteptarile dumneavoastra.

Rezultate:

Criolipoliza brasov - define slabire localizare

DISCLAIMER: *Rezultatele pot varia in functie de caracteristicile individuale.