Tratament pete pigmentare - Skin Laser Clinic

Tratament pete pigmentare

Rezultate

Petele pigmentare se estompează

Disconfort redus

Durere minimă pe durata procedurii

Tratamente personalizate

Soluții adaptate fiecărui tip de ten

Ce este melasma?

Melasma este o afecțiune caracterizată prin apariția la nivelul feței sau gâtului a unor pete sau plăci hiperpigmentare de culoare cafenie sau brună.

Petele pigmentare au marginile neregulate care se pot întâlni, căpătând un aspect de rețea. Acestea apar cel mai des la femei și afectează fruntea, nasul, obrajii, buza superioară, bărbia și, mai rar, gâtul, pieptul și brațele.

O formă specială de melasmă este cloasma sau „masca de sarcină”. Aceasta apare în urma modificărilor hormonale specifice sarcinii și afectează mai mult de jumătate din gravide. Din fericire, în majoritatea cazurilor, aceasta dispare în primele luni după naștere.

Vrei un ten strălucitor?

Specialiștii Skin Laser Clinic îți recomandă un tratament personalizat împotriva petelor pigmentare.

De ce apare melasma?

Cauzele apariției melasmei nu sunt pe deplin cunoscute. Cu toate acestea, specialiștii susțin că există câțiva factori care favorizează apariția acesteia:

  • Expunerea prelungită la soare. Radiația ultravioletă stimulează producția de melanină (pigmentul ce conferă culoare pielii, părului și ochilor). Excesul de melanină se depune la nivelul pielii, ducând la apariția leziunilor caracteristice.
  • Sarcina – creșterea nivelului de progesteron ar putea duce la hiperproducția de melanocite, care favorizează apariția melasmei
  • Stresul
  • Predispoziția genetică
  • Modificări hormonale
  • Consumul de anticonceptionale
  • Medicamente cu acțiune fotosensibilizantă
  • Afecțiuni ale glandei tiroide sau ovarelor
  • Utilizarea de cosmetic fotosensibilizante (parfumuri, creme)
tratamente melasma pete pigmentareÎnainte
tratamente melasma pete pigmentare dupaDupă

Tratamentepentru pentru melasmă/ pete pigmentare

Peeling chimic – PRX este singurul dispozitiv medical de bio-revitalizare fără ace. Inovația constă în combinarea TCA cu peroxid de hidrogen la un nivel foarte precis al ph-ului. Cele două substanțe interacționează la nivel celular, producând beneficii deosebite pentru piele și, cel mai important, fără un efect de ardere și descuamare a pielii ca în cazul peelingurilor clasice.

Mezoterapia – metoda modernă de tratament folosită în medicina estetică. Aceasta constă în introducerea în tegument a unui cocktail format din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic. Mezoterapia are rolul de a reda textura tânără și sănătoasă a pielii, fiind o metodă de tratament minim invazivă, cu disconfort redus pentru pacient.

Tratamente Laser – Vbeam, Co2 Fractionat, Ydun. După o consultație prealabilă, specialiștii de la Skin Laser Clinic îți vor recomanda tipul de tratament și laser potrivit în funcție de tipul de piele, zona feței și întinderea melasmei.

Tratamente personalizate pentru melasmă

Peeling chimic, mezoterapie sau tratamente laser? La Skin Laser Clinic folosim tratamente adaptate oricărui tip de ten.

Întrebări frecvente despre melasmă

Pentru a preveni apariția petelor pigmentare vă recomandăm să folosiți zilnic crema de protecție solară cu SPF 30 – 50.

În plus, se recomandă ca toate formele de tratament să fie completate de un regim de viață echilibrat și o alimentație sănătoasă.

Melasma este o afecțiune cutanată care nu dispare spontan ci, din contră, necesită un tratament mai îndelungat și consecvent.

Înainte de începerea unui tratament, este recomandat să vă programați la o consultație la unul dintre medicii noștri dermatologi specialiști. Aceștia pot crea un protocol de tratament personalizat în funcție de afecțiunile pielii.

Tarife tratament pete pigmentare

Leziuni pigmentare

Față integral – 600 lei

Pomeți – 400 lei

Decolteu – 600 lei

Brațe/Umeri – 700 lei

Mâini – 240 lei

Față integral – 1800 lei

•FAȚĂ INTEGRAL – 1350 LEI/ȘEDINȚĂ
•DECOLTEU – 900 LEI/ȘEDINȚĂ
•GÂT – 800 LEI/ȘEDINȚĂ
•MÂINI (FAȚA DORSALA A MÂINII)- 500 LEI/ȘEDINȚĂ
FATA + GAT: 1750 LEI/SEDINTA
FATA+GAT+DECOLTEU: 2000 LEI/SEDINTA
•PEELING CHIMIC MESOESTETIC* – 400 LEI/SEDINTA
•PEELING CHIMIC FILORGA* – 350 LEI/SEDINTA
•PRX T33 BIOREVITALIZARE – 550 LEI/SEDINTA