Slăbire localizată prin Criolipoliză - Skin Laser Clinic

Slăbire localizată prin Criolipoliză

tratament corporal bodyfx
Reconturare completă

reducere de până la 8cm a circumferinței în funcție de grosimea stratului adipos

Durere minimă

disconfort redus datorită tehnologiei non-invazive și non-chirurgicale

Rezultate de durată

maxim 3 sedințe care împiedică acumularea de nou țesut adipos

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este unul dintre cele mai eficiente tratamente de slăbire localizată și remodelare corporală. Prin intermediul tehnologiei moderne non-invazive, care combină vacuum-ul cu tehnologia răcirii controlate, grăsimea din organism este localizată, înghețată și eliminată natural prin sistemul limfatic.

Criosculptarea cu Cooltech Define

Spre deosebire de criolipoliza clasică, tratamentul de slăbire localizată Cooltech Define se diferențiază prin:

    • o temperatură mai scăzută de -11° C
    • un set unic de aplicatori speciali, care fac tratamentul posibil pe aproape orice zonă a corpului
    • reducerea grăsimilor de până la 60%

Reconturare full body în doar 2 ore

Simte-te bine în pielea ta și alege tratamentul de slăbire localizată care oferă rezultate încă de la prima ședintă.

Care sunt pașii tratamentului de slăbire localizată?

În timpul unui tratament de înghetare a grăsimii cu CoolTech Define, aplicatorii sunt așezați pe corpul tău peste o membrană cu gel anti-îngheț, iar vacuum-ul aspiră grăsimea subcutanată în interiorul aplicatorului.

Ulterior, începe răcirea controlată la -11 grade timp de 70 de minute. Aplicatorii speciali 360° ai aparatului au un design unic ce se pliază chiar si pe cele mai dificile zone de tratament (inclusiv gușa, axilele sau genunchii).

După tratament, celulele de grăsime trec gradual prin moarte celulară. Procesul se demarează la 48 de ore și încetează la 8-12 săptămâni. În acest timp, sistemul limfatic metabolizează și elimină celule moarte.

Ce este aparatul Cooltech Define?

Unul dintre cele mai performante și revoluționare echipamente de criolipoliză din lume, COOLTECH DEFINE este capabil sa ofere o reconturare full body în doar 2 h. Aparatul Cooltech Define îmbunătățește structura pielii și creează efecte similare liposucției, însă fără operație, durere, sau perioade lungi de recuperare.

Efectele benefice ale slăbirii localizate prin criolipoliză pentru reducerea circumferinței sunt binecunoscute deja de câțiva ani, iar aparatul Cooltech Define reprezintă cea mai nouă generație de sisteme de remodelare corporală.

Cooltech Define este dotat cu 9 aplicatori putand astfel trata simultan pana la 4 zone diferite ceea ce înseamnă un timp de tratament redus. De asemenea, aparatul de criosculptare folosește un sistem unic de răcire a țesutului adipos la -11°C și acționează 360° pe toată zona tratată.

Cea mai performantă tehnologie pentru slăbit

Sigur, rapid și eficient, tratamentul de remodelare corporală Cooltech Define este personalizat nevoilor tale.

Întrebări frecvente despre slăbirea localizată prin criolipoliză

Sistemul Define cu tehnologia CoolSculpting reduce țesutul adipos din toate zonele corpului:
• Bărbie dublă
• Axile
• Brațe
• Abdomen superior și inferior
• Zona mediană a spatelui
• Coapse interne și externe
• Zona pubisului
• Lombari
• Genunchi

CrioSculpting Define promite reducerea țesutului adipos cu până la 8 cm încă de la prima ședință, în funcție de grăsimea stratului adipos.

Sunt recomandate între 1 și 3 ședințe pe an, cu o perioadă de aproximativ 8 săptămâni între acestea. Rezultatele procedurii CoolSculpting Define devin vizibile după 3 săptămâni de la tratament și se vor definitiva la finalul procesului de eliminare a adipocitelor, respectiv 8-12 săptămâni.

Datorită scăderii temperaturii la -11°C în primele minute, disconfortul pentru pacienți este redus la minimum, pentru că în zonele de tratament este întreruptă circulația sanguină.

Un grad moderat de disconfort este resimțit după deconectarea aplicatorilor de pe zona de tratament și realizarea masajului de repunere a sângelui în circulație.

Post procedură, timp de o săptămână, țesutul se va simți ușor amorțit și, în unele cazuri, pot apărea echimozele (vânătăile).

Celule grase sunt distruse iremediabil în timpul procedurii cu CoolTech, iar rezultatele se vor menține un timp îndelungat împiedicând acumularea de nou țesut adipos. Singura condiție este menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Creșterea în greutate și/sau modificările hormonale pot duce la necesitatea unui tratament de întreținere după câțiva ani.

Tarife slăbire localizată prin criolipoliză

1 APLICATOR– 700 lei

DISCLAIMER: *Rezultatele pot varia in functie de caracteristicile individuale.