Ginecologie estetica - Skin Laser Clinic Brasov

Ginecologie estetica

Tratament personalizat

procedură adaptată nevoilor individuale

tratament de rejuvenare vaginala skin laser clinic brasov
Țesut regenerat

fermitate și tonus crescut al pielii

Disconfort redus

procedură non-invazivă, sigură

Ce este rejuvenarea vaginală?

Pe parcursul vieții, zona genitală este predispusă la diverse modificări care se reflectă în calitatea sănătății și a vieții sexuale. Acestea apar cel mai frecvent după sarcină, naștere sau menopauză, dar sunt și alți factori interni sau externi care pot afecta zona intimă. Toate aceste schimbări afectează musculatura pelviană și pot chiar provoca incontinență urinară.

Rejuvenarea vaginală este un tratament ce poate fi realizat atât chirurgical, cât și non-chirurgical, datorită dezvoltărilor tehnologice din ultima perioadă care permit acest lucru. Procedura întărește pereții vaginali și îmbunătățește aspectul exterior al zonei intime, acționând direct asupra fibrelor de colagen și elastină.

Când se recomandă procedura de rejuvenare vaginală?
  • Pentru reconturarea zonei genitale
  • Motive estetice sau funcționale
  • După naștere
  • După scăderea bruscă în greutate
  • Pentru refacerea tonusului vaginal la menopauză
  • Pentru incontinenta urinara
rejuvenare vaginala cu aparatul morpheus

Recapătă-ți tinerețea

Tratamentul de rejuvenare vaginală cu laser Co2 Intima reface fermitatea zonei intime și tonusul vaginal. Eficient impotriva incontinentei urinare.

Cum se realizează rejuvenarea vaginală?

rejuvenare vaginala

O soluție de ultimă generație pentru rejuvenarea vaginală este tratamentul Core Intima, un laser CO2 fracționat, care prin mecanismul său de acțiune reușește să stimuleze producția fibrelor de colagen și elastină, de o calitate superioară, să îmbunătățească vascularizația locală, îngroașă mucoasa vaginală, reglează secreția, uniformizează culoarea, crește fermitatea, crește senzația în timpul actului sexual și ameliorează incontinența urinară.

Rejuvenarea vaginală este un tratament laser nedureros, non-chirurgical și non-hormonal care se poate efectua pentru tratarea atât a vaginului, cât și a regiunii vulvare.

  • Tratamentul intravaginal

Se utilizează capete de unică folosință, cu scopul realizării ablației fracționate progresive a întregului perete vaginal. Tratamentul nu este unul dureros, deoarece mucoasa vaginală este mai puțin inervată decât pielea, asigurând disconfort minim în timpul procedurii.

  • Tratamentul regiunii vulvare

Se utilizează capete de tratament de unică folosință, special concepute pentru această zonă. Pentru a minimiza disconfortul din timpul procedurii, se aplică o cremă anestezică, întrucât zona aceasta prezintă sensibilitate crescută față de mucoasa vaginală. În timpul procedurii, se tratează întreaga zonă a vestibulului vaginal, incluzând labiile mici și zona periuretrală.  

Care este protocolul de tratament?

Protocolul de tratament recomandat constă în 3 ședințe, spațiate la 4-6 săptămâni, atât pentru tratamentul intern cât și pentru cel extern.
Pacienta trebuie să efectueze control ginecologic anterior, cu examen Papanicolau și examen de secreție vaginală pentru a înlătura eventualele complicații.

Programeaza un consult de specialitate la :

Dr. Solonari Loreta  – Medic specialist Obstetrica Ginecologie

Dr. Frigura Alina – Medic specialist Obstetrica Ginecologie