Tratamente Corporale Vela Shape 3 - Skin Laser Clinic

Tratamente Corporale

Drenaj limfatic
Drenaj limfatic

Drenajul limfatic este un mix de proceduri medicale si masaj, care actionează asupra sistemului limfatic. Procedura are beneficii extraordinare la nivel estetic și fizic. Este o componentă esențială într-un program de redefinire a siluetei, dar funcționează în programe de recuperare medicală. Aparatul de presodrenaj Adagyo este un aparat profesional de presoterapie pentru oxigenare si eliminarea toxinelor.

Tratament celulită
Tratament celulită

Celulita reprezintă acumularea de țesut adipos subcutanat (grăsime) regăsit predominant la nivelul coapselor, șoldurilor și feselor. Pentru tratarea celulitei, specialiștii Skin Laser Clinic recomandă VelaShape III – cel mai eficient și popular tratament de remodelare corporală din lume.

Slăbire localizată prin Criolipoliză
Slăbire localizată prin Criolipoliză

Criolipoliza este unul dintre cele mai eficiente tratamente de slăbire localizată. Tehnologia modernă Cooltech Define îți oferă rezultatele dorite în 2 ore.

BodyTite
BodyTite

Prin laxitate se înțelege pierderea treptată a elasticității pielii. Specialistii Skin Laser Clinic recomanda VelaShape III – cel mai eficient și popular tratament de remodelare corporală din lume. Aparatul conturează, dă formă și subțiază corpul prin diminuarea celulitei si redarea fermității cutanate.