Marire buze cu acid hialuronic Brasov - Skin Laser Clinic

Marire buze

Buze mai mari

Un zâmbet cu mai mult volum

Rezultate de durată

buzele rămân definite 6-12 luni

Procedură confortabilă

disconfort minim pe durata tratamentului

Ce presupune mărirea buzelor cu acid hialuronic?

Încă din cele mai vechi timpuri, buzele mari au reprezentat un simbol al feminității și al senzualității. Buzele pline sunt asociate cu tinerețea și frumusețea, fiind cele care atrag atenția asupra zâmbetului și a feței.

La fel ca și în cazul pielii, odată cu înaintarea în vârstă, buzele pierd din elementele ce le mențin structura și elasticitatea, aspectul se deteriorează, forma se pierde iar colțurile exterioare încep să coboare. Zona în formă de V a buzei superioare (arcul lui Cupidon) începe să se aplatizeze, iar buzele își pierd volumul și aspectul tânăr.

Nu te simți confortabil cu aspectul buzelor tale? Sunt prea subțiri sau aplatizate? Odată cu înaintarea în vârstă ai observat că buza de sus își pierde din volum?Buzele pot fi conturate și reîmprospătate ușor prin tratamente injectabile cu acid hialuronic. Procedurile sunt nedureroare și minim invazive. Pacienții care apelează la tratamente de mărire a buzelor simt o îmbunătățire imediată a percepției asupra propriei persoane.

Ce este acidul hialuronic pentru mărirea buzelor?

Principalul filler (substanța de umplere) utilizat pentru mărirea buzelor este acidul hialuronic sintetic. Acesta oferă o volumizare temporară a buzelor, fiind resorbit complet în organism după câteva luni de la injectare.

Acidul hialuronic este o moleculă care se găsește în mod normal în piele și în țesutul cojunctiv al organismului. Pielea conține în proporție de 50% acid hialuronic, care are rolul de a hidrata țesuturile în profunzime. Datorită capacității acidului hialuronic de a reține apa (aproximativ de 100 de ori volumul propriu), acesta este considerat unul dintre cei mai puternici agenți hidratanți.

Medicii dermatologi recomandă tratamentele de mărire a buzelor cu acid hialuronic:

 • nu provoacă reacții alergice
 • pacientul are control total asupra volumului injectat și asupra dimensiunii finale a buzelor
 • provoacă mult mai puține vânătăi (în comparație cu alte modalități de mărire a buzelor)
 • tratamentul este reversibil, nu există riscuri dacă pacientul se răzgândești și vrea să revină la dimensiunile inițiale
 • spre deosebire de colagen, acidul hialuronic nu este un derivat de origine animală

Mărirea buzelor cu acid hialuronic

Lasă-te pe mâna profesioniștilor: apelează la medicii dermatologi Skin Laser Clinic pentru tratamente profesionale de mărire a buzelor.

Corectează asimetria buzelor cu acid hialuronic

Deși cele mai multe persoane au buze cu forme simetrice, există situații în care buzele prezintă buze cu mici denivelări sau forme inegale. Asimetriile pot fi prezente încă de la naștere sau pot apărea pe parcursul vieții din cauza factorilor externi precum lovituri, îmbătrânire sau chiar injectări ale buzelor efectuate necorespunzător.

Dermatologii Skin Laser Clinic recomandă corectarea asimetriilor buzelor prin injectarea cu acid hialuronic. Indiferent dacă sunt asimetrii prezente de la naștere sau provocate ulterior, acestea pot fi corectate prin injectarea acidului hialuronic. Rezultatul va fi un zâmbet bine definit, cu o formă simetrică și un aspect natural.

Pacienții care prezintă asimetrii pot alege umplerea și corectarea acestora, sau pot opta pentru mărirea buzelor odată cu tratarea asimetriilor. Este important ca înainte de procedură, pacientul să discute cu medicii dermatologi Skin Laser Clinic pentru a decide împreună care e cantitatea optimă care poate fi injectată pentru a se obține efectul dorit.

Este important de reținut că odată injectat, acidul hialuronic nu va afecta mișcările naturale ale buzelor, iar pacientul se va simți la fel ca înainte.

marirea buzelor acid hialuronic skin lase clinic brasov

Ce efecte are injectarea buzelor cu acid hialuronic?

 • Accentuează forma naturală a buzelor
 • Ridică colțurile exterioare ale gurii, oferă un look optimist
 • Corectează ridurile radiare din jurul gurii (aspectul de buze țuguiate)
 • Înalță linia superioară a buzelor, pentru un aspect mai îndrăzneț
 • Măresc buza inferioară, pentru un look senzual
 • Corectează asimetriile de formă sau volum