Peeling Chimic / PRX Brasov - Skin Laser Clinic

Peeling Chimic / PRX

thumb image

Inovatia consta in combinarea TCA cu peroxid de hidrogen la un nivel foarte precis al ph-ului. Cele doua substante interactioneaza la nivel celular, producand beneficii deosebite pentru piele, si, cel mai important, fara un efect de ardere si descuamare a pielii ca in cazul peelingurilor clasice. Descoperirea majora consta in transformarea TCA in prezenta peroxidului de hidrogen dintr-o substanta ce actioneaza prin arderea straturilor superficiale ale pielii urmata de descuamare, intr-o substanta ce declanseaza o intensa reactie de biorevitalizare in zonele tratate, fara descuamare.

TCA are o puternica actiune de biorevitalizare, stimuleaza dermul activand factorii de crestere si formarea de colagen nou in piele.

Peroxidul de hidrogen are efect dublu: neutralizeaza efectul caustic al TCA ce previne exfolierea pielii si astfel permite repetarea tratamentului la intervale mai scurte, astfel potenteaza formarea de colagen nou si maximizeaza rezultatele.

Acidul kojic este unul din cei mai buni agenti pentru tratamentul hiperpigmentarilor pielii, are efect iluminator, antioxidant, imbunatateste tonusul pielii si intarzaie formarea ridurilor.

Singurul dispozitiv medical de bio-revitalizare fara ace.

PRX-T33 este raspunsul la problemele cauzate de foto-aging, melasme, cicatrici vergeturi; revitalizeaza pielea de pe fata, gat, decolteu si corp.

Ce este PRX-T33?

PRX-T33 este un dispozitiv medical care contine:

  • TCA 33%
  • Hidroxi-peroxid H2O2
  • Acid kojic 5%

Sinergia dintre TCA – acid tricloroacetic si H2O2 in concentratie mica transforma acest produs dintr-un peeling agresiv, intr-un remediu NEINVAZIV care stimuleaza si regenereaza in mod eficient tesutul conjunctiv prin productie de neo-colagen.

PRX-T33 poate fi folosit individual, sau poate fi combinat cu alte proceduri estetice:

+ injectabile de biorevitalizare;

+ laser Nd:Yag

+ laser fractionat CO2 / Ydun;

+ microneedeling;

+ PRP ( Terapia Vampir

DISCLAIMER: *Rezultatele pot varia in functie de caracteristicile individuale.