Tratament Alopecie prin mezoterapie Brasov - Skin Laser Clinic

Alopecie

thumb image

Caderea parului / alopecia nu este dureroasa si nu impedica desfasurarea normala a activitatilor de zi cu zi. Cu toate acestea, caderea parului reprezinta o provocare din punct de vedere emotional, atat la femei, cat si la barbati

Mezoterapia are beneficii si in tratarea caderii parului de la nivelul scalpului astfel, prin intermediul substantelor nutritive din fiola NCTF la care medicul adauga si alte sustante dupa caz (minoxidil, finasterida, biotina, zinc) stimuleaza microcirculatia sanguina de la nivelul foliculului pilos ducand la activarea metabolismului acestuia, rezultatul fiind cresterea firelor de par.

Se utilizeaza cu precadere in cazul alopeciilor acute (cadere brusca a parului) dar si a celor difuze.

Procedura dureaza maxim 30 de minute, este nedureroasa , se aplica crema anestezica in functie de sensibilitatea pacientului si se folosesc microinjectii cu ace extrem de fine care vor plasa substantele exact in dermul mijlociu.

Recomandarea este de 1 sedinta /saptamana in prima luna , apoi 1 sedinta la 2 saptamani in urmatoarele 2 luni urmate de sedinte de intretinere 1 la 2 luni.Parul are permanent nevoie de vitamine, aminoacizi , acizi nucleici, antioxidanti si coenzime, cu ajutorul acestui tratament efectuat periodic parul isi recapata densitatea, fenomenul de cadere se diminueaza in intensitate, firele isi refac structura si recapata grosime.

Numeroase studii clinice dovedesc eficacitatea tratamentului PRP Cellenis asupra regenerarii foliculilor pilosi de la nivelul scalpului. Tratamentul PRP Cellenis presupune recoltarea și concentrarea factorilor de creștere din propriul sânge și reinjectarea, după procesare, în țesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară, sinteză de neocolagen pe termen lung și stimularea creșterii firelor de păr.

Tratamentul cu Cellenis PRP se poate folosi si in cazul pacientilor care au facut transplant de par pentru accelerarea si stimularea foliculilor pilosi pre si post transplant. Factorii de crestere din Cellenis PRP faciliteaza vindecarea rapida a ranilor si reduce riscul de aparitie a cicatricilor dupa transplantul de par. Totodata, Cellenis PRP ajuta la refacerea tesutului inconjurator din zona tratata.

Recomandarea este de un protocol de minim 3-4 sedinte, ulterior fiind recomandat a se face sedinta de intretinere la 2-3 luni.

Tarife tratament alopecie

•MEZOTERAPIE SCALP – 610 LEI/FIOLA