Tratamente laser pentru riduri Brașov - Skin Laser Clinic

Tratament laser riduri Brasov

clock
Durata procedurii

30-45 de minute

face-treatment
Număr de tratamente

3-4 ședințe

band-aid
Timp de recuperare

1-7 zile

jaw
Rezultate

riduri estompate, efect de durată

Ce sunt ridurile?

Ridurile sunt cute, pliuri sau încrețituri ale pielii, care apar odată cu înaintarea în vârstă. Zonele care au cel mai mult de suferit de pe urma apariției ridurilor sunt fața, gâtul și mâinile.

Expunerea directă la razele soarelui, fumatul, consumul de alcool sau stresul sunt doar câteva dintre cauzele ce pot conduce la îmbătrânirea prematură a pielii. Pe lângă factorii externi, apariția ridurilor poate fi influențată și de anumite dereglări hormonale sau chiar de cauze genetice.

Pentru a întârzia îmbătrânirea pielii este important să intervenim asupra factorilor pe care îi putem influența. Evitarea expunerii la soare, folosirea produselor cu factor de protecție solară, hidratarea corespunzătoare, o alimentație echilibrată, evitarea consumului de alcool și tutun sau exercițiile fizice regulate sunt numai câțiva dintre factorii care ne pot ajuta să păstram pielea tânără mai mult timp.

Deși pot ajuta la menținerea hidratării tenului, de cele mai multe ori, cremele și produsele cosmetice nu reușesc să acționeze în profunzimea pielii. Pentru tratarea ridurilor, medicii dermatologi recomandă tratamentele laser – o soluție minim invazivă cu rezultate de durată.

waves

Riduri fine

Apar de la mișcările repetate ale mușchilor care provoacă o mică cută în piele. Cei care zâmbesc des, se încruntă sau sunt foarte expresivi, vor avea riduri fine mai devreme decât cei care își conservă expresiile faciale. De obicei, sunt întâlnite la persoanele cu vârste între 25 – 40 de ani.

rejuvenare-faciala-laser-nd-yag--brasov-skin-laser-clinicÎnainte
rejuvenare-faciala-laser-nd-yag--brasov-skin-laser-clinicDupă
wind

Riduri profunde

Pierderea treptată a elasticității pielii face ca ridurile fine să se accentueze, transformându-se în riduri profunde, mai accentuate și mai greu de tratat cu metode convenționale de tratament. De obicei, sunt întâlnite la persoanele cu vârsta de peste 40 de ani.

Înainte
După

Dă timpul înapoi

Poți fi cu 10 ani mai tânără, în doar jumătate de oră. Alege un tratament antirid cu laser la clinica dermatologică Skin Laser Clinic.

La Skin Laser Clinic ai parte de tratamente antirid cu lasere operate de medici dermatologi

Tratament cu tehnologia laser fractional “YDUN ELLIPSE” pentru tratamentul ridurilor fine

Tratamentul cu laser Fractionat “YDUN ELLIPSE”, non ablativ de 1550 nm este prezent în exclusivitate la Skin Laser Clinic.

Laserul YDUN ELLIPSE oferă o îmbunătățire a aspectului general al pielii, cu rezultate dovedite clinic. Energia produsă de laser creează microcoloane de căldură în piele, ceea ce duce la formarea de noi celule și creșterea producției de colagen cu rezultate vizibile în timp. Totodată, acesta stimulează activitatea celulara și accelerează procesul de vindecare. La finalul tratamentului, pielea arată și se simte mai tânără și mai sănătoasă.

Sistemul de răcire cu aer SoftCool oferă pacientului plus de confort pe toată durata tratamentului, răcind constant zona tratată.

Tratament cu tehnologia laser ND:YAG pentru tratarea ridurilor fine și rejuvenare facială

Medicii dermatologi Skin Laser Clinic recomandă tratamentul cu laser ND:YAG pacienților cu vârste între 25 și 40 ani care se confruntă cu riduri sau colorație neuniformă a feței.

Laserul Nd:Yag cu lungimea de unda de 1064nm reprezintă o tehnologie laser utilizată pentru proceduri de fotoîntinerire non-ablativă. Printre beneficiile tratamentelor laser cu tehnologia ND:YAG se numără:

  • Stimularea producției de colagen;
  • Reducerea liniilor fine și a ridurilor, inclusiv cele de pe gât, mâini și decolteu;
  • Întinerirea generală pielii;
  • Diminuarea aspectului de pori dilatați;
  • Restructurarea și îmbunătățirea calității pielii faciale.
rejuvenare-faciala-laser-nd-yag--brasov-skin-laser-clinicÎnainte
rejuvenare-faciala-laser-nd-yag--brasov-skin-laser-clinicDupă
rejuvenare-faciala-laser-brasov-skin-laser-clinicÎnainte
rejuvenare-faciala-laser-nd-yag--brasov-skin-laser-clinicDupă

Tratament cu tehnologia laser CO2 fracționat pentru tratamentul ridurilor profunde

Tratamenele cu lasere fracționate sunt tratamente non-invazive anti-ageing care livrează fasciculele laser în mii de zone mici de tratament, oferind astfel rezultate uimitoare cu un timp de refacere scăzut. Tratamentele vizează straturile mai profunde ale pielii pentru a activa regenerarea pielii și pentru a îmbunătăți producția de colagen și elastină pentru un timp îndelungat.

Laserul fracționat poate crește vizibil gradul de fermitate, producând un efect de lifting și umplere a ridurilor.

Tehnologia prin care laserele fracționate împart fasciculele laser în microfascicule separate lasă zone nearse pe suprafața pielii tratate. Astfel, vindecarea și recuperarea sunt mult mai rapide, iar riscul cicatricilor este aproape inexistent. Tratamentul ridurilor cu laserul fracționat CO2 este una dintre cele mai sigure și eficiente metode de tratare a ridurilor fine sau profunde.

Tratamente antirid cu tehnologii laser de ultimă generație

Medicii dermatologi de la Skin Laser Clinic operează cele mai performante lasere antirid pentru rezultate de durată, de fiecare dată.

Întrebări frecvente despre tratamentele antirid cu laser

Tratamentele laser pentru rejuvenare facială sunt blânde și non-invazive. Pe timpul procedurilor, pacienții pot simți ușoare senzații de disconfort precum încăzilrea locală a pielii, edem sau o ușoară roșeață a tegumentului. Toate simptomele sunt normale și tranzitorii.

Efectele tratamentelor laser antirid sunt vizibile chiar după prima ședință, însă pentru rezultate optime, medicii dermatologi de la Skin Laser Clinic recomandă un plan de tratament ce include o serie de 4 ședințe la distanță de 20-30 zile.

Este important să evitați expunerea la soare sau solar cu cel puțin de 30 de zile înainte de tratament, cât și 30 de zile după procedură. Dacă expunerea la soare nu poate fi evitată, este recomandată aplicarea unei creme cu factor de protecție solară cu factor minim 30.

După procedură, pielea poate prezenta pete roșiatice și senzație de arsură. Acestea dispar rapid, în câteva ore.

După tratamentele antirid cu laser, este necesară aplicarea unei creme hidratante și calmante care să ajute pielea să se regenereze mai ușor. Medicii dermatologi de la Skin Laser Clinic vă vor ajuta să alegeți produsele de hidratare potrivite în funcție de specificul pielii.

  • YDUN FRAX 1550 recuperare în 1-2 zile.
  • ND:YAG recuperare în 1-2 zile.
  • CO2 fracționat recuperare în 7 zile.

Clinica noastră vă pune la dispoziție o gamă completă de tehnologii laser (Laser Ydun / Laser CO2 Fractionat) ce pot fi utilizate pentru o abordare globală a procesului de îmbătrânire a pielii, chiar și pentru ridurile profunde.
O consultație cu unul dintre medicii noștri specialiști vă oferă o evaluare complexă și completă a pielii dumneavoastră, oferindu-vă astfel un plan de tratament personalizat, adaptat cerințelor dumneavoastră.

• sarcina sau alăptarea;
• adminstrarea de medicamente fotosensibilizante (ex. retinoizi, tetraciclină, doxiciclină, antimalarice)
• administrarea de medicamente anticoagulante (ex. heparină)
• administrarea de tratamente injectabile efectuate în ultimele 3 luni de tip: acid hialuronic sau toxină botulinică (în zonele pe care doriți să le tratați cu laser ).
• boli fotosensibile (ex. lupus eritematos)
• expunerea recentă (în interval de 7 zile) la ultraviolete (soare, solar)
• epilepsie
• să nu fiți purtător al unei boli contagioase sau a unui virus ce poate determina o afecțiune contagioasă
• să nu fi utilizat recent derivați de acid retinoic topic (ex. isotrexin) sau alfahidroxiacizi
• să nu fi avut infecție recentă cu virusul herpes simplex la nivelul zonei tratate
• să nu aveți antecedente de cicatrizare defectuoasă
• să nu aveți afecțiuni dermatologice la nivelul pielii care urmează a fi tratată, tatuaje
• să nu aveți semne (nevi) la nivelul pielii care urmează să fie tratată
• să nu aveți leziuni traumatice la nivelul pielii care urmează să fie tratată

Tarife tratamente antirid cu laser

REJUVENAE FACIALA:
•FAȚĂ INTEGRAL – 600 LEI/ȘEDINTĂ •POMEȚI – 400 LEI/ȘEDINȚĂ
•DECOLTEU – 600 LEI/ȘEDINȚĂ •BRAȚE/UMERI – 700 LEI/ȘEDINȚĂ
•MÂINI (FAȚA DORSALĂ A MÂINII) – 240 LEI/ ȘEDINȚĂ

Juvederm/Filorga – de la 1600 lei

Radiesse 1,5ml (hidroxiapatita de calciu) – 2400 lei

1340 lei / sedinta

REJUVENARE FACIALA:
•FAȚĂ INTEGRAL – 1350 LEI/ȘEDINȚĂ
•DECOLTEU – 900 LEI/ȘEDINȚĂ
•GÂT – 800 LEI/ȘEDINȚĂ
•MÂINI (FAȚA DORSALA A MÂINII)- 500 LEI/ȘEDINȚĂ
FATA + GAT: 1750 LEI/SEDINTA
FATA+GAT+DECOLTEU: 2000 LEI/SEDINTA
•REJUVENARE FACIALĂ:
FAȚĂ INTEGRAL – 1800 LEI/ȘEDINȚĂ*
FATA + GAT: 2300 LEI/SEDINTA
FATA+GAT+DECOLTEU: 2700 LEI/SEDINTA
DECOLTEU: 1250 LEI