BODYTITE - FACETITE - Inmode - Skin Laser Clinic

BODYTITE – FACETITE – Inmode

Rezultate vizibile

Rezultate spectaculoase inca de la prima ședință

Disconfort redus

procedura nu este dureroasa

Plan de tratament personalizat

 adaptat nevoilor tale

Ce este BodyTite de la InMode?

Dupa succesul rasunator si rezultatele remarcabile ale lui Morpheus8, suntem bucurosi sa va anuntam ca am adus in premiera la Brasov , celebrul BODYTITE.

Am decis sa ne extindem portofoliul clinicii noastre cu acest nou sistem revolutionar, deoarece BODYTITE este capabil sa imbunatateasca in mod spectaculos aspectul unor zone afectate de tesut adipos si laxitate, dificil de tratat. InMode BodyTite este un aparat complex de reconturare, care actioneaza dual, realizand o procedura de lipoplastie minimum invaziva asistata de radiofrecventa, pentru eliminarea grasimii si tonifierea intensa a pielii.

InMode BodyTite este destinat conturarii fetei si corpului, oferind rezultate spectaculoase, ce ar fi putut fi obtinute doar prin intermediul bisturiului si, implicit, al unei recuperari dificile.

Cum functioneaza BodyTite?

Sistemul se bazeaza pe combinarea lipoplastiei obisnuite cu aplicarea impulsurilor de radiofrecventa pe zona de tratament. Se utilizeaza o canula speciala, care este introdusa sub piele pentru a topi tesutul adipos, in timp ce, simultan, un aplicator genereaza impulsuri de radiofrecventa pe suprafata pielii, pentru a tonifia si nivela pielea.

Astfel, se genereaza un proces controlat de incalzire in dermul profund si in tesutul gras, iar in urma expunerii la o temperatura atat de ridicata, tegumentul se va contracta pana la 40% in timpul procedurii, iar apoi procesul de formare de noi fibre de colagen se va amplifica in urmatoarele 6 luni post interventie.

Aparatul InMode BodyTite actioneaza eficient asupra depozitelor de grasime, topindu-le la temperaturi controlate, fara a lasa in urma un aspect de piele lasata, cum se poate intampla la liposuctia clasica. Procedura se realizeaza cu anestezie locala, nu presupune excizia de tesut si nu lasa cicatrici. In plus, pacientul nu necesita spitalizare, ci doar cateva zile de repaos social, timp in care disconfortul va fi unul minim.

Dr. Fratilescu AdrianaMedic Specialist Chirurgie Plastica-Microchirurgie reconstructiva , realizeaza aceasta procedura la Skin Laser Clinic

Ce zone pot fi tratate cu InMode BodyTite?

InMode BodyTite ofera tratamente uniforme si eficiente cu efecte secundare reduse, pentru toate zonele corpului care prezinta tesut adipos:

 • Fata (frunte, periorbital, foldul nazolabial, gusa si gat)
 • Abdomen
 • Brate
 • Fese
 • Genunchi
 • Solduri
 • Coapse

Intr-o singura sedinta se pot trata mai multe zone, in functie de preferintele pacientului, iar tratarea fiecarei zone dureaza aproximativ 15-30 min.

InMode BodyTite, un sistem sigur si extrem de eficient.

InMode face parte din ultima generatie de aparate pentru remodelare si slabire, beneficiand de o interfata inteligenta care permite realizarea de tratamente in conditii de maxima siguranta pentru pacienti. Astfel, aparatul masoara in timp real temperatura la care se ajunge in interiorul pielii si a stratului adipos, excluzand riscul de arsuri si complicatii pentru piele.

BodyTite este cea mai recenta procedura de conturizare a corpului minim invaziva de la Inmode, care ofera rezultate obtinute anterior doar prin proceduri chirurgicale excizionale. BodyTite este alimentat de RF directional, ceea ce duce la remodelarea tridimensionala a tesutului prin coagularea grasimii si incalzirea volumetrica. Coagularea grasimii folosind caldura indusa de RF rezulta lipoliza asistata prin frecventa radio (RFAL).

FaceTite este o solutie de conturare minim invaziva pentru fata si zone mici ale corpului. Acesta este un tratament sigur, eficient si interesant, care ofera pacientilor modificari estetice semnificative. FaceTite este alimentat de tehnologia RFAL de remodelare tridimensionala a tesutului. Este urmatorul lucru mai bun dupa facelift. Protectiile incorporate, inclusiv masurarea in timp real a temperaturii pielii si a grasimii, monitorizarea impedanțelor, intreruperea puterii si feedbackul audibil, ajuta la asigurarea sigurantei pacientului.

Noul AccuTite face din contractia focala a RF fara operatii excitionale noul standard in medicina cosmetica. Mic, dar puternic, AccuTite ofera o incălzire de precizie, pe langa stiinta si siguranta recunoscute cu familia de tehnologii RFAL.

Tratament fata – frunte, periorbital, foldul nazolabial, fata inferioara, gat.

Tratament Corp – axila, bratele superioare, mainile, abdomen, coapsa interioara, genunchii, sanatatea si bunastarea femeilor

Recuperarea pacientului dupa interventia cu InMode BodyTite

In functie de zona de tratament, timpul de recuperare pentru pacienti variaza de la 1-2 zile la 10 zile. Post-interventie, acestia vor primi toate indicatiile de ingrijire a zonei tratate de la medicii specialisti Skin Laser Clinic, urmand ca periodic sa revina pentru controalele de rutina.

InMode BodyTite, un sistem sigur si extrem de eficient

InMode face parte din ultima generatie de aparate pentru remodelare si slabire, beneficiand de o interfata inteligenta care permite realizarea de tratamente in conditii de maxima siguranta pentru pacienti. Astfel, aparatul masoara in timp real temperatura la care se ajunge in interiorul pielii si a stratului adipos, excluzand riscul de arsuri si complicatii pentru piele.

In cat timp se vad rezultatele dupa procedura?

Dupa procedura cu laserul InMode, pacientii vor remarca primele rezultate la aproximativ 1 luna, urmand sa fie definitive la o distanta de 3-6 luni.

Ce experimentati cu BodyTite:

 • Timp scazut de recuperare
 • Tratament minim-invaziv
 • Tratament confortabil, fara durere
 • Distrugerea definitiva a adipocitelor

Rezultate BodyTite - InMode

B&A FaceTite
B&A BodyTite
b&a BodyTite
b&a AccuTite

Întrebări frecvente despre BodyTite - InMode

Lipoplastia asistata cu Radiofrecventa este o procedura medical-estetica minim invaziva cu o capacitate dovedita de a inlatura localizat tesutul adipos nedorit fara a recurge la metode chirurgicale. Aparatul InMode prezinta o serie de avantaje majore in tratamentele de slabire minim invaziva. Astfel, procedura nu presupune excizia de tesut, nu lasa cicatrici si ofera un tratament uniform si eficient cu efecte secundare reduse.

Inmode Bodytite trateaza toate zonele comune tratamentelor de slabire, inclusiv abdomenul, coapsele si bratele. Intr-o singura sedinta se pot trata mai multe zone, in functie de preferintele pacientului, iar tratarea fiecarei zone dureaza aproximativ 15 min. In functie de zona de tratament, timpul de recurepare variaza de la 1-2 zile la 10 zile. Tratamentul de slabire rapida Inmode BodyTite este extrem de eficient pe zone cu tesut adipos persistent, datorita abordarii sale duale – lipoplastia asistata cu radiofrecventa.

Procedura nu poate fi realizata in sarcina si alaptare sau de catre pacientii care au probleme de coagularea sangelui sau leziuni active la nivelul pielii.

Mai ales, in cazul interventiilor la nivelul gusei, pacientilor le este recomandat sa poarte o cagula speciala, care va acoperi zona tratata si va impiedica edemul pronuntat si pentru uniformizarea rezultatelor. Aceasta trebuie purtata permanent timp de 5 zile, apoi doar pe timpul noptii inca 2 saptamani.

Studiile clinice efectuate de catre compania producatoare, dar si studiile desfasurate de catre specialistii clinicii Skin Laser Clinic indica o rata de succes extrem de buna pentru pacientii care se confrunta cu grasime localizata si lipsa de tonus.

LISTA DE PRETURI:

• ACCUTITE: de la 1000 euro
• FACETITE: de la 1500 euro
• BODYTITE: de la 2000 euro
* Aceste proceduri se pot efectua doar cu consult medical prealabil.