Mezoterapie - Skin Laser Clinic

Mezoterapie

Rezultate de durată

Piele mai tânără pentru mai mult timp

Procedură rapidă

3-6 ședințe a câte 30 de minute fiecare

Tratament confortabil

Disconfort minim pe toată durata procedurii

Ce este mezoterapia?

Mezoterapia este o tehnică de corecție facială minim invazivă care implică multipla injectare epidermică și/sau intradermica (stratul mediu și cel mai gros strat tegumentar) a unui cocktail format din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic.

Mezoterapia are rolul de a reda textura tânără și sănătoasă a pielii, fiind o metodă de tratament minim invazivă, cu disconfort redus pentru pacient.

În general, procedura se adresează adulților de orice vârstă care își doresc un ten tânăr, cu aspect revigorat.

Procedura se adresează adulților de orice vârstă, persoanelor care își doresc un aspect sănătos și frumos al pielii. Nu trebuie să ai peste 40 de ani ca să te adresezi medicului pentru un tratament injectabil, ci trebuie sa te preocupe aspectul pielii, în condițiile unui stil de viață alert și expus efectelor de mediu.

53 de ingrediente nutritive - injectate în piele

12 vitamine
23 aminoacizi
6 coenzime
1 antioxidant
6 minerale
5 acizi nucleici

Un ten mai tânăr, mai luminos

Te așteptăm la Skin Laser Clinic: echipa de medici dermatologi îți va oferi un plan de tratament optim pentru nevoile tenului tău.

Care sunt beneficiile mezoterapiei?

  • Elimină celulita
  • Reduce efectele îmbătrânirii în zonele expuse la lumina solară: față, mâini, decolteu
  • Tratează vergeturile
  • Tratează petele hiperpigmentare
  • Diminuează cearcănele pronunțate
  • Tratează alopecia sau căderea părului

Tratează alopecia prin mezoterapie

Pe lângă revitalizarea pielii, mezoterapia este folosită cu succes pentru tratarea căderii părului (alopecie). Injectate la nivelul scalpului, substanțele nutritive hrănesc scalpul în profunzime și întăresc rădăcinile firelor de păr. Pentru rezultate optime, medicii dermatologi pot adăuga în tratamentul de mezoterapie pentru alopecie alte substanțe cu rol în stimularea circulației sanguine la nivelul foliculului pilos. Acestea lucrează pentru activarea metabolismelor piloase ce au ca efect creșterea firelor de păr.

Tratamentul se recomandă în general în cazul alopeciilor acute (cădere bruscă a părului), dar se poate aplica cu succes și la pacienții care suferă de alopecie difuză. O ședință de tratament durează maxim 30 de minute și este nedureroasă. În funcție de sensibilitatea pacienților, medicii dermatologi pot aplica creme cu efect anestezic, ce reduc disconfortul. În timpul procedurii, sunt folosite microinjecții cu ace extrem de fine care permit injectarea substanțelor nutritive în profunzimea pielii.

Pentru rezultate optime în cazurile de alopecie, medicii dermatologi Skin Laser Clinic recomandă un plan de tratament cu o ședință pe săptămână în prima lună, continuat cu 2 ședințe pe lună în următoarele 2 luni. Ulterior, pentru întreținere, sunt recomandate ședințe de întreținere la fiecare 1-2 luni. În timpul mezoterapiei, părul își recapătă densitatea, nu mai cade la fel de des, firele de păr își refac structura și își recapătă grosimea.

Scapă de alopecie prin mezoterapie

Nu te lăsa complexat de căderea părului: alege un tratament profesional de mezoterapie, efectuat de medici dermatologi cu experiență.

Întrebări frecvente despre mezoterapie

Cele 53 de ingrediente nutritive se injectează în cantități mici cu ajutorul unor ace sterile foarte subțiri, la nivel cutanat. După tratament, pielea devine mai netedă și mai elastică, cu un aspect mai suplu și mai luminos.

Mezoterapia cu ace se poate combina cu succes cu alte tratamente estetice, precum tratamente laser, botox, PRP, injectări cu acid hialuronic sau peeling-uri.

Mezoterapia este o procedură nedureroasă ce nu necesită recuperare post-tratament. Înainte de injectare, medicii dermatologi aplică o cremă cu efect anestezic local pentru a reduce disconfortul pacienților.

O ședință de mezoterapie nu depășește 30-45 de minute. În funcție de tipul de ten al pacienților, efectele pot fi vizibile chiar de la prima ședință.

Înaintea mezoterapiei, medicii dermatologi Skin Laser Clinic recomandă efectuarea unei microdermabraziuni. Aceasta exfoliază stratul superficial de celule moarte al pielii, pregătind tenul pentru injectarea substanțelor nutritive.

După un consult de specialitate, medicii dermatologi Skin Laser Clinic vor stabili un plan de tratament adaptat nevoilor individuale ale fiecărui pacient. În general, planul de tratament poate cuprinde 3-6 ședințe, la intervale de 2-4 săptămâni, pentru a oferi pielii timp de regenerare.