Radiesse - tratament de lifting si conturare - Skin Laser Clinic

Radiesse – tratament de lifting si conturare

radiesse 0 0 3 before
radiesse 0 0 3 after

 

 

 

 

 

 

 

Daca vrei să te simți bine în pielea ta, să arați mai tânără, să scapi de riduri și de pielea lăsată Radiesse este soluția ideală.

Radiesse® este un filler dermatologic- substanță de umplere bioabsorbabilă , pe bază de hidroxiapatită de calciu- care reface volumul feței , netezește ridurile profunde și superficiale, dă un efect de lifting instant și fermitate țesuturilor.

Datorită compoziției sale (30% CaHA și 70% un gel apos ce conține glicerină, carboximetilceluloză de sodiu și apă de puritate foarte ridicată) având elemente ce se găsesc în mod natural în țesuturile umane, nu are practic contraindicații.

Ce tratează:

  • Pomeții
  • Ridurile nazo-labiale
  • Bărbia, linia mandibulară, nasul
  • Regiunea temporală, sprâncenele
  • Lobul urechilor
  • Mâinile, decolteul
radiesse 0 0 1 before1         radiesse 0 0 1 after1

 Cum acționează

Fillerul este introdus direct în zonele cu probleme. Astfel, se va produce un efect instant de umplere a ridurilor și de augmentare a volumului pierdut.

După 3-4 luni, gelul din compoziția produsului este absorbit, iar microsferele de hidroxiapatită de calciu vor stimula producerea de elastină și colagen, pentru o piele mai întinsă, mai tonică și elastică. Efectul de reîntinerire este vizibil.

Radiesse® oferă un efect triplu:

 

1.După injectare, Radiesse®  produce un efect instant de umplere a ridurilor, conferă  volum și corectează conturul.

how does it work new2

 

 

 

 

 

 

 

 

2. După câteva săpămâni, microsferele de CaHA continuă să lucreze prin stimularea pielii pentru a produce propriul colagen natural.

how does it work new1b

3. Colagenul nou format  înconjoară microsferelor.  Microsferele sunt metabolizate în cele din urmă prin procese normale ale organismului.

how does it work new4

Această procedură, necesită un control la medic în prealabil.

https://www.skinlaserclinic.ro/programare-dermatolog-skin-laser-clinic/