Tratament celulită - Skin Laser Clinic

Tratament celulită

Tratament rapid

aproximativ 30 minute per ședință

tratament corporal bodyfx
Remodelare corporală

reducere de 2,7 – 4 cm în circumferință

Piele tonifiată

pielea devine mai fină și mai fermă

Ce este celulita?

Celulita reprezintă acumularea de țesut adipos subcutanat (grăsime) regăsit predominant la nivelul coapselor, șoldurilor și feselor. Adesea descrisă drept „coajă de portocală”, celulita se manifestă în general la femei, dar poate afecta și bărbații.

Celulita este cauzată de striurile de țesut conjunctiv care leagă pielea de aponevroza musculară. Aceste striuri străbat hipodermul format din celule adipoase. Odată cu acumularea adipocitelor, acestea tracționează striurile conjunctive și împing pielea. Astfel se creează o suprafață neuniformă, denivelată.

Ce tipuri de celulită există?

Pentru a asigura succesul unui tratament împotriva celulitei, este important să identifici corect tipul de celulită. Acest lucru se poate realiza în urma unei consultații preliminare cu un specialist Skin Laser Clinic.

 • Celulita adipoasă – se instalează de obicei pe coapse și pe fese și conferă un aspect neuniform pielii. O poți indentifica cel mai ușor ciupind pielea. Dacă aceasta capătă aspectul de coajă de portocală, cu mici adâncituri, atunci vorbim de celulita adipoasă.
 • Celulita edematoasă sau apoasă – este mai moale și este cauzată de retenția de lichide. Acest tip de celulită se poate elimina prin exerciții fizice ușoare și prin evitarea alimentelor sărate.
 • Celulita fibroasă – este dură, compactă și se instalează adânc în celulele grase. Acest tip de celulită este cel mai greu de tratat și răspunde bine la tratamente precum mezoterapia.

Scapă rapid de celulită

Elimină celulita de pe coapse, șolduri sau abdomen cu tratamentul anticelulitic VelaShape III personalizat nevoilor tale.

VelaShape III – cel mai performant tratament pentru celulită

VelaShape III* este cel mai eficient și popular tratament de remodelare corporală din lume. Aparatul conturează, dă formă și subțiază corpul prin diminuarea celulitei și redarea fermității cutanate.

Aparatul de remodelare corporală VelaShape III se bazează pe tehnologia patentată Syneron – elōs. Aceasta combină tehnologia  IR (infraroșu), RF bipolară (radiofrecvența) și vacuumul pentru a trata precis si eficient tesutul.

 • Lumina infraroșie (IR) încălzește țesutul până la 3mm adâncime;
 • Radiofrecvența bipolară (RF) încalzeste până la 20mm adâncime;
 • Vacuumul asigură livrarea exactă a energiei;
 • Manipularea mecanică îmbunătățește drenajul limfatic și diminuează celulita.

*Skin Laser Clinic este singura clinică din Brașov care deține acest aparat de remodelare corporală.

Tratamentul anticelulitic cu VelaShape III

După consultația preliminară, specialistul Skin Laser Clinic stabilește planul de tratament potrivit în funcție de zona tratată, gradul celulitei sau laxitatea pielii.

Datorită tehnologiei elōs, aparatul VelaShape III permite încalzirea controlată a celulelor adipoase, a septurilor fibroase conjunctive din jurul lor și a fibrelor de colagen.

În același timp, folosind un nivel avansat de tehnologie, VelaShape III stimulează circulatia sangvină, drenajul limfatic, metabolismul celular și producția de colagen nou.

În urma tratamentului, se poate observa o îmbunătățire generală la nivelul structurii și texturii pieli. Paniculul adipos este subțiat, iar pielea devine mai fermă.

Rezultatele tratamentului cu VelaShape III

Spre deosebire de alte tratamente împotriva celulitei – cum ar fi tratamentele naturiste, împachetările, cremele sau masajele anticelulitice – rezultatele aparatului VelaShape III sunt vizibile chiar și după prima ședință, pielea devenind mai fină și mai fermă.

În urma unui plan de tratament complet cu VelaShape III, studiul clinic raportat la pacienții care au respectat planul de tratament cu Velashape III, a indicat o reducere medie de 2.7-4cm după primele ședințe. În plus, tratamentul este recomandat pentru toate tipurile de piele și culoare.

Gradul de satisfacție al pacienților tratați este de aproape 100%, iar cei mai mulți pacienți nu au simțit niciun disconfort în timpul sau dupa terapia VELASHAPE III.

rezultate-slabire-brasov-remodelare-velashape3-skin-laser-clinic
rezultate-slabire-brasov-remodelare-velashape3-skin-laser-clinicInainte
rezultate-slabire-brasov-remodelare-velashape3-skin-laser-clinicDupa
rezultate-slabire-brasov-remodelare-velashape3-skin-laser-clinicInainte
rezultate-slabire-brasov-remodelare-velashape3-skin-laser-clinicDupa
rezultate-slabire-brasov-remodelare-velashape3-skin-laser-clinicInainte
rezultate-slabire-brasov-remodelare-velashape3-skin-laser-clinicDupa

Cea mai perfomantă tehnologie împotriva celulitei

Tratează celulita în profunzime cu VelaShape III – un aparat modern, recomandat de medici dermatologi din întreaga lume.

Întrebări frecvente despre tratamentul celulitei

Factorii care pot crește riscul de apariție al celulitei:

 • stresul
 • stilul de viata inactiv
 • utilizarea contraceptivelor hormonale.
 • sarcina
 • fumatul

Pot fi necesare între 4-8 ședințe VelaShape III, la o distanță de maxim 2 săptămâni.

O ședință de remodelare corporală cu VelaShape III durează aproximativ 30 de minute, în funcție de zona tratată.

Tratamentul de remodelare corporala cu VelaShape III nu este dureros. În timpul procedurii este prezentă o senzație de încălzire ușoară sau moderată, suportabilă. Acest eritem dispare în câteva minute sau ore după tratament.

Tarife tratament celulită

VELASHAPE III

Sedință individuală (1 zonă) – 500 lei

Abonament 1 zonă mare (6 sed) – 2400 lei

Abonament 1 zonă medie (6 sed) – 1500 lei

Abonament 2 zone medii (6 sed) – 2800 lei

Abonament 1 zonă mică (6 sed)  – 1150 lei

*Ședință de întreținere  – 350 lei (se aplică doar dacă a fost efectuat un pachet de 6 ședințe/zonă)

*Zonă mare (Coapsa anterioară, posterioară, internă, abdomen, fese, spate)

Zona medie (Brațe, Lombar)

Zona mică (Bărbie dublă)