Tratament laser vergeturi - Skin Laser Clinic Brașov

Tratament laser vergeturi

Procedură eficientă

rezultate vizibile de la prima ședință

Țesut reîntinerit

pielea își recapătă elasticitatea

Durere minimă

disconfort redus datorită tehnologiei non-invazive

Ce sunt vergeturile?

Vergeturile reprezintă un tip de cicatrice care apare atunci când pielea este supusă unei întinderi continue într-o perioadă foarte scurtă de timp, lăsând linii vizibile pe suprafața pielii. Schimbarea bruscă determină ruperea fibrelor de colagen și elastină de la nivelul dermului.

Cum poți scapa de vergeturi?

Vergeturi roșii sau albe? Alege tratamentul laser pentru estomparea striațiilor de orice tip.

De ce apar vergeturile?

tratament laser pentru vergeturi

Cauza apariției acestora nu este înțeleasă total, însă este comun acceptat faptul că o combinație de factori genetici, modificări hormonale si întinderea mecanică a pielii joacă un rol semnificativ.

Vergeturile apar îndeosebi în perioada pubertății, într-o perioadă de creștere rapidă sau în sarcină. Zonele afectate cel mai frecvent sunt: abdomenul, sânii (mai ales în sarcină), coapsele, fesele (mai ales la adolescenți în perioada de crestere), brațele (body-builders).

Odată apărute, pot constitui o problemă estetică importantă pentru mulți dintre pacienți. În acest sens, tratamentele laser pot obține o îmbunătățire majoră a aspectului vergeturilor.

Ce tipuri de vergeturi există?

Prima dată vergeturile apar sub forma unor linii roșiatice sau purpurii situate perpendicular pe direcția tensiunii pielii (striae rubrae). De-a lungul timpului, acestea devin albe sau de culoarea pielii si mai puțin vizibile (striae albae). Vergeturile au de obicei câțiva centimetri lungime și 1-10 mm lățime.

Vergeturi roșii

pot avea o nuanță rosie, roz sau vineție

sunt recent aparute, fapt ce le face mai ușor de tratat

Vergeturi albe

au o nuanță alb-sidefat și un aspect cicatricial

sunt considerate vergeturi mature, care există de mai mult timp pe piele

Tratament laser pentru vergeturi

Un tratament pentru a evita apariția vergeturilor nu există. Cu toate acestea, anumite lucruri precum o alimentație echilibrată, prevenirea creșterii masive în greutate și hidratarea corespunzătoare pot ajuta la prevenirea apariției vergeturilor.

Mai mult decât atât, specialiștii de la Skin Laser Clinic recomandă tratamentul laser pentru eliminarea vergeturilor. O consultație la unul dintre medicii nostri specialisti vă asigură o evaluare completă a problemei dumneavoastră precum si crearea unui plan de tratament personalizat care poate consta în sedințe de laser (Vbeam Perfecta, Ydun, Laser Co2 fracționat).

  • Laserul Vbeam Perfecta este indicat în cazul vergeturilor roșii. Folosind tehnologia laserului Vbeam, vasele de sânge care sunt vinovate de aspectul roșu al vergeturilor sunt închise, astfel roseața dispare. În acelasi timp, producerea de colagen este stimulată îmbunătățind aspectul pielii afectate.
  • Laserul Ydun (1550nm fracționat) si CO2 fracționat sunt variante optime pentru vergeturile albe / vergeturile vechi. Tratamentul fracțional nonablativ stimulează producția de colagen nou și refacerea fibrelor deteriorate ameliorând semnificativ aspectul vergeturilor.

Vergeturi pe piept, abdomen, mâini sau fese?

Tratamentul laser operat de către specialiștii Skin Laser Clinic te scapă de toate tipurile de vergeturi, indiferent de zonă.

Tarife tratament laser vergeturi

Tratament vergeturi roșii

Vergeturi <20 spot – 450 lei

COST SUPLIMENTAR < 100 – 10 LEI/SPOT

Tratament vergeturi albe

CO2 Fracționat – 100lei/cm²

VERGETURI ALBE/CICATRICI CHELOIDE*
•ZONĂ MARE (ABDOMEN, COAPSE) – 2000 LEI/ ȘEDINȚĂ
•ZONĂ MEDIE (FLANCURI, SÂNI) – 1000 LEI/ȘEDINȚĂ
•ZONĂ MICĂ – 400 LEI/ȘEDINȚĂ

PB Serum – 1800 lei