Cum prevenim imbatranirea buzelor fara injectare cu Acid Hialuronic? - Skin Laser Clinic

Cum prevenim imbatranirea buzelor?

Pe masura ce inaintam in varsta constatam ca: buzele noastre isi pierd volumul, elasticitatea, culoarea de rosu natural chiar si gradul de hidratare scade semnificativ.

Cu siguranta va intrebati care sunt procedurile pe care le puteti face acasa pentru a incetini procesul de imbatranire al buzelor. Recomandarea noastra:

  1. Scrubul sau descuamarea organizata (blanda – 1/saptamana), la nivelul tesutului superfical de la nivelul buzelor noastre, urmata de o hidratare cu un produs destinat pentru buze (este foarte important ca acesta sa fie aplicat in fiecare seara).
  2. In aceeasi masura, asa cum trebuie sa ne protejam fata de actiunea nociva a razelor solare, trebuie sa ne protejam si buzele de razele solare, de vant si de umiditate. Recomadam aplicarea de SPF, produs de protectie, hidratare pentru acesti factori nocivi.

Ce putem face in cabinetul unui medic pentru a preveni procesul de imbatranire al buzelor?

Lasand la o parte cea mai cunoscuta procedura de augmentare a buzelor cu acid hialuronic (volumizare sau hidratare), va aducem la cunostinta faptul ca exista un tratament inovativ pentru pacientele care nu isi doresc volumizare dar isi doresc un aspect al buzelor mai tanar si un grad de hidratare mai ridicat. In clinica SKIN Laser Clinic, va oferim un tratament de ultima generatie, o noutate in Romania si anume un protocol de tratament dedicat buzelor cu ajutorul Laserului Ydun Ellipse.

Laserul Ydun Ellipse Frax 1550 este foarte cunoscut pentru tratamentele antiaging de la nivelul fetei, gatului, decolteului, mainilor chiar si pentru tratarea anumitor probleme de la nivelul corpului.

Protocolul pentru buze, este spectaculos datorita actiunii sale de a creste productia de colagen, buzele devin mai ferme, hidratate, bine conturate iar ridurile fine din jurul buzelor sunt ameliorate semnificativ.

Cat dureaza aceasta procedura cu laser YDUN?

Tratamentul cu laser YDUN necesita aplicarea unei creme cu efect anestezic inainte cu 30-40 de minute de inceperea procedurii. Procedura in sine dureaza 10 minute. Datorita sistemului de racire cu aer brevetat SoftCool ofera pacientului un grad de confort ridicat pe toata durata tratamentului.

Cate sedinte sunt recomandate?

Medicul din cadrul clinicii Skin Laser Clinic, stabileste in urma consultatiei ce protocol de tratament este potrivit pentru dumneavoastra, respectiv 4-6 sedinte, realizate la interval de 4 saptamani.

Efectul tratamentului se poate observa inca din primele zile, dar rezultatul final este vizibil la 2-3 luni dupa tratament.

Cat costa o asemenea procedura?

Lips rejuvenation – laser Ydun – 500 lei

Rezultat real din clinica

Daca doriti mai multe informatii legate de tratamentele disponibile in clinica, va stam cu drag la dispozitie.

Articol realizat impreuna cu Dr. Fratilescu Adriana