Mezoterapia ... Secretul Frumusetii - Skin Laser Clinic

Ce nu știai despre mezoterapie:

Mezoterapia este o metodă modernă de tratament folosită în medicina estetică, ce constă în introducerea în tegument a unui cocktail format din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic.

Mezoterapia are beneficii în eliminarea celulitei, are efecte antiîmbătrânire la nivelul pielii și efect de întinerire la nivelul zonelor expuse de-a lungul vieții la lumina solară, cum ar fi fața, mâinile și decolteul. Procedura este de asemenea utilă în tratarea vergeturilor, a petelor hiperpigmentare, diminuarea cearcănelor închise la culoare, în tratarea căderii părului de la nivelul scalpului.

Tratamentul este recomandat a se efectua în orice anotimp, are rol nutritiv, antioxidant, stimulează microcirculația și metabolismul celular local, efectul fiind cel de rejuvenare.

Substanțele folosite (vitamine, enzime și acid hialuronic) se injectează în cantități mici cu ajutorul unor ace sterile foarte subțiri la nivel cutanat, în functie de sensibilitate poate fi aplicată cremă anestezică.

  • Tratamentul nu este dureros
  • Nu necesită recuperare

Ședința de mezoterapie nu depășește 30-45 de minute, iar efectele devin vizibile în funcție de tipul constituțional al fiecărui pacient încă de la prima ședință. Înaintea efectuării mezoterapiei se recomandă efectuarea unei microdermabraziuni care are rolul de a exfolia stratul superficial de celule moarte al pielii, facilitand pătrunderea substanțelor injectate.

Numărul de ședinte necesare este stabilit împreună cu medicul specialist dermatolog, în funcție de gravitatea problemei. În general sunt recomandate un număr de 3-6 ședințe distanțate la un interval de 2-4 săptămâni

Mezoterapia cu ace se poate combina cu succes cu alte tratamente estetice cum ar fi laser, botox, PRP, injectări cu acid hialuronic sau peeling-uri.

Prețurile pentru acest tratament încep de la 695 Lei.

Citește mai multe despre mezoterapie.

Dacă doriți mai multe informații sau doriți să faceți o programare:

Click aici: 

O zi minunată!

Cu drag,

Echipa Skin Laser Clinic