MORPHEUS 8 — BodyTite in exclusivitate in Brasov la Skin Laser Clinic - Skin Laser Clinic

Dupa succesul rasunator si rezultatele remarcabile ale lui Morpheus8, suntem bucurosi sa va anuntam ca am adus in premiera la Brasov , celebrul BODYTITE.

Am decis sa ne extindem portofoliul clinicii noastre cu acest nou sistem revolutionar, deoarece BODYTITE este capabil sa imbunatateasca in mod spectaculos aspectul unor zone afectate de tesut adipos si laxitate, dificil de tratat. InMode BodyTite este un aparat complex de reconturare, care actioneaza dual, realizand o procedura de lipoplastie minimum invaziva asistata de radiofrecventa, pentru eliminarea grasimii si tonifierea intensa a pielii. 

InMode BodyTite este destinat conturarii fetei si corpului, oferind rezultate spectaculoase, ce ar fi putut fi obtinute doar prin intermediul bisturiului si, implicit, al unei recuperari dificile.

Cum functioneaza InMode BodyTite?

Sistemul se bazeaza pe combinarea lipoplastiei obisnuite cu aplicarea impulsurilor de radiofrecventa pe zona de tratament. Se utilizeaza o canula speciala, care este introdusa sub piele pentru a topi tesutul adipos, in timp ce, simultan, un aplicator genereaza impulsuri de radiofrecventa pe suprafata pielii, pentru a tonifia si nivela pielea.

Astfel, se genereaza un proces controlat de incalzire in dermul profund si in tesutul gras, iar in urma expunerii la o temperatura atat de ridicata, tegumentul se va contracta pana la 40% in timpul procedurii, iar apoi procesul de formare de noi fibre de colagen se va amplifica in urmatoarele 6 luni post interventie. 

Aparatul InMode BodyTite actioneaza eficient asupra depozitelor de grasime, topindu-le la temperaturi controlate, fara a lasa in urma un aspect de piele lasata, cum se poate intampla la liposuctia clasica. Procedura se realizeaza cu anestezie locala, nu presupune excizia de tesut si nu lasa cicatrici. In plus, pacientul nu necesita spitalizare, ci doar cateva zile de repaos social, timp in care disconfortul va fi unul minim.

Ce zone pot fi tratate cu InMode BodyTite?

InMode BodyTite ofera tratamente uniforme si eficiente cu efecte secundare reduse, pentru toate zonele corpului care prezinta tesut adipos:

  • Fata (frunte, periorbital, foldul nazolabial, gusa si gat)
  • Abdomen
  • Brate
  • Fese
  • Genunchi
  • Solduri
  • Coapse

Intr-o singura sedinta se pot trata mai multe zone, in functie de preferintele pacientului, iar tratarea fiecarei zone dureaza aproximativ 15-30 min.

InMode BodyTite, un sistem sigur si extrem de eficient.

InMode face parte din ultima generatie de aparate pentru remodelare si slabire, beneficiand de o interfata inteligenta care permite realizarea de tratamente in conditii de maxima siguranta pentru pacienti. Astfel, aparatul masoara in timp real temperatura la care se ajunge in interiorul pielii si a stratului adipos, excluzand riscul de arsuri si complicatii pentru piele.

✔️In cat timp se vad rezultatele dupa procedura?

Dupa procedura cu laserul InMode, pacientii vor remarca primele rezultate la aproximativ 1 luna, urmand sa fie definitive la o distanta de 3-6 luni.

Pregatirea pacientului inainte de procedura cu InMode BodyTite

Pacientii care doresc sa faca aceasta procedura nu au nevoie de o pregatire speciala, insa recomandata intreruperea tratamentelor anticoagulante si antiagregante cu o saptamana inainte de procedura.

Pentru programari sau mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 

T: 0727474474