Silhouette Soft sau cum sa arati perfect. - Skin Laser Clinic

Te întrebi cum se face că toate femeile din reclame au un ten impecabil, un zâmbet formidabil și niște sprâncene perfecte? De cele mai multe ori, nici nu îți mai pui întrebarea. Te mulțumești punând această perfecțiune pe seama photoshop-ului și îți spui că, în realitate, nu există așa ceva

Ei bine, nimic mai fals. Există soluții care le sunt la îndemână tuturor femeilor, chiar și ție. Spre exemplu, firele Silhouette Soft, care te ajută să obții atât un efect de lifting imediat, cât și regenerarea și tonifierea țesutului subcutanat.

Firele Silhouette Soft, așa cum le spune si numele sunt fire care se resorb, principalul component al lor fiind acidul polilactic, un polimer folosit de foarte mult timp în domeniul medical tocmai pentru că este deosebit de compatibil cu organismul uman.

Acestea sunt indicate pentru liftingul facial, evidențierea pomeților, liftingul sprâncenelor, evidențierea liniei mandibulare, ridicarea vârfului nasului, ridicarea colțului buzelor, liftingul gușei și al gâtului, ștergerea ridurilor orizontale de pe gât, liftingul brațelor și al sânilor, al feselor sau tonifierea pielii de deasupra genunchilor.

Procedura de lifting care are la bază firele Silhouette Soft este foarte simplă,durează aproximativ 30 de minute și rezultatele sunt imediate.În plus,rezultatele sunt de lungă durată – între 12 și 18 luni. Firele se pun sub anestezie locală, deci nu trebuie să-ți fie teamă de durere. Aici se adaugă și seriaNU-urilor;

• NU e necesară recuperarea în urma intervenției;
• NU există complicații;
• NU se cunosc reacții alergice;
• NU lasă cicatrici.

Sursa: https://perfectlines.ro/silhouette-soft-sau-cum-sa-arati-perfect/

Dr. Fratilescu Adriana